Zürich | C/A Planner

Zürich Tourism Convention Bureau

Zürich: de juiste keuze voor je congres

Ontdek hier in vijf redenen waarom Zürich de ideale keuze is voor je bijeenkomst of congres.

Vlot bereikbaar, rijk aan eventlocaties en vermaard als kenniscentrum is Zürich de perfecte meetingbestemming. De stad biedt talloze mogelijkheden voor succesvolle bedrijfsevents met uitzicht op de Alpen. Hieronder sommen we vijf extra goede redenen op om je meeting of congres in Zürich te organiseren.

Perfecte verbinding

Zürich ligt in het hart van Europa en in het centrum van Zwitserland. De internationale luchthaven, uitstekende treinverbindingen en een sterk ontwikkeld wegennet zorgen ervoor dat Zürich vanuit de hele wereld vlug en gemakkelijk te bereiken is.

Uitstekend openbaar vervoer

Zürich heeft een van de dichtste netwerken voor openbaar vervoer in de wereld.

Zaken- en wetenschapscentrum

ETH en Universiteit Zürich: het bedrijfsleven en de onderzoekscentra van deze stad overtuigen met ideeën van het allerhoogste niveau.

Hoge levenskwaliteit

Het Mercer-onderzoek naar de leefbaarheid van steden bekroonde Zürich acht keer na elkaar tot stad met de hoogste levenskwaliteit ter wereld. De stad vormt dankzij zijn cultuur, natuur en stadsleven een klein paradijs in het midden van Europa.

Gastronomie en nachtleven

Zürichs verbazingwekkende diversiteit aan restaurants maken een bezoek aan deze stad tot een ware culinaire beleving. De meer dan 2.000 restaurants serveren zowel Zwitserse specialiteiten als gerechten uit alle uithoeken van de wereld.

Zürich is de stad met de hoogste levenskwaliteit ter wereld.

Delen


Meer inspirerende tips

Denk buiten het geijkte stramien en verras je gasten met een sociale ervaring die ze zullen blijven meedragen.

lees meer

Zürich ontwikkelt zich voortdurend verder als congresstad, dankzij innovatieve partners die alles bieden, van locaties tot ondersteunende programma's.

lees meer

Zürich is de ideale locatie voor je volgende event. De stad is heel vlot bereikbaar met het vliegtuig: er zijn non-stop vluchten van en naar meer dan 170 bestemmingen.

lees meer

Met de hete zomertemperaturen kan er nauwelijks iets geschikter zijn dan de Water in Zürich Tour.

lees meer

Zürich is veel meer dan een wereldvermaard financieel centrum. Andere economische sectoren hebben in de loop der jaren terrein gewonnen en dragen zo aanzienlijk bij tot de diversificatie en promotie van Zürich als zakelijke bestemming.

lees meer

Het FIFA-voetbalmuseum is een trekpleister voor al wie van voetbal houdt. Je kunt er ook meetings en seminars organiseren.

lees meer

Direct contact

Zürich Tourism Convention Bureau

Zürich Tourism Convention Bureau
Magdalena Krol
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings