Zürich | C/A Planner

Zurich Convention Bureau

Zürich business city

Zürich is rijk aan contrasten. Het is een geweldige stad om zaken te doen maar de afgevaardigden kunnen er ook bijtijds het hoofd leegmaken en plezier hebben.

Business vooraan, feest achterin

Het grootste zakencentrum van Zwitserland heeft alle moderne business- en conferentiefaciliteiten en eersteklas hotels, maar biedt ook een onverwachte kant met de beste bar- en clubscene van Zwitserland na sluitingstijd en talloze mogelijkheden om de groep te vermaken en banden te smeden. Wat dacht je van een drankje na het werk op het meer, het verkennen van de hipste uitgaanswijken van de stad of een uitstapje naar een stedelijke wijngaard?

Drie memorabele congresbestemmingen

Je vindt in Zürich alle ultramoderne faciliteiten die je mag verwachten van een wereldhub voor economie en wetenschappen. Je kunt er ook terecht in historische of ongebruikelijke locaties in uiteenlopende stijlen en geschikt voor groepen van verschillende groottes.

Conferentie met uitzicht

Zurich Convention Center staat garant voor adembenemende congressen aan het meer voor maximaal 4.500 personen.

Industrial chic

In Halle 550 kan alles: er kunnen vergaderingen, beurzen, tentoonstellingen, bedrijfsevenementen, gala's of shows gehouden worden dankzij de enorme evenementenruimte en het flexibele indelingsconcept voor maximaal 3.500 personen.

Alles-in-één-oplossing

Congrescentrum The Circle biedt alles wat je nodig hebt op één handige locatie voor maximaal 1.500 personen.

Drie boeiende locaties voor incentives

De smeltkroes van culturen in Zwitserland biedt een eclectisch nachtleven. Er is voor elk wat wils, van de levendige internationale wijk Langstrasse tot de hippe horecagelegenheden van het ex-industriële Zürich West of de openluchtbars en -restaurants met uitzicht op het meer.

Ontspannen op het water

Ontdek een van de 'Badi'-bars van Zürich in de zwemgelegenheden, zoals de Barfussbar: overdag een zwembad, 's nachts een cocktailbar.

Barhoppen

Begeef je naar de Langstrasse voor een tiki-cocktail in Bar 63 of een laatste drankje in de legendarische bar Olé Olé.

Entertainment with a view

Voor een prachtig uitzicht over Zürich moet je in restaurant en bistro bar Clouds zijn, 120 meter boven de stad, of een tafel reserveren op het panoramische terras van restaurant Belvoir.

Je vindt in Zürich alle ultramoderne faciliteiten die je mag verwachten van een wereldhub voor economie en wetenschappen.

Delen


Meer inspirerende tips

Het is in elke sector belangrijk om bedachtzaam om te gaan met afval en materialen. Dat geldt zeker voor de meeting- en eventbranche, want die is op zich behoorlijk belastend voor het klimaat, weegt op de biodiversiteit en is vervuilend.

lees meer

Op zoek naar een verfrissende bestemming voor een volgend evenement? Duik in de verrassend mediterrane sfeer van Zürich, een stad aan de uitnodigende oevers van een van Europa's mooiste meren.

lees meer

Ontdek hier in vijf redenen waarom Zürich de ideale keuze is voor je bijeenkomst of congres.

lees meer

Denk buiten het geijkte stramien en verras je gasten met een sociale ervaring die ze zullen blijven meedragen.

lees meer

Zürich ontwikkelt zich voortdurend verder als congresstad, dankzij innovatieve partners die alles bieden, van locaties tot ondersteunende programma's.

lees meer

Zürich is de ideale locatie voor je volgende event. De stad is heel vlot bereikbaar met het vliegtuig: er zijn non-stop vluchten van en naar meer dan 170 bestemmingen.

lees meer

Met de hete zomertemperaturen kan er nauwelijks iets geschikter zijn dan de Water in Zürich Tour.

lees meer

Zürich is veel meer dan een wereldvermaard financieel centrum. Andere economische sectoren hebben in de loop der jaren terrein gewonnen en dragen zo aanzienlijk bij tot de diversificatie en promotie van Zürich als zakelijke bestemming.

lees meer

Het FIFA-voetbalmuseum is een trekpleister voor al wie van voetbal houdt. Je kunt er ook meetings en seminars organiseren.

lees meer

Direct contact

Zurich Convention Bureau

Sarah Zürcher
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings