Vergaderhotels in Zürich | C/A Planner

Maak je keuze uit de vergaderhotels in Zürich

Zürich is de ideale locatie voor je volgende event. De stad is heel vlot bereikbaar met het vliegtuig: er zijn non-stop vluchten van en naar meer dan 170 bestemmingen.

Ben je op zoek naar een hotel in Zürich waar een residentieel seminarie kan plaatsvinden? Je vindt er alles van internationale ketens tot luxehotels. Je kunt kamers boeken in het centrum van de oude binnenstad, aan de oevers van het meer van Zürich of in een van de trendy wijken van Zürich. Hieronder vind je een aantal suggesties van het bureau voor toerisme van Zürich.  

 

Na de meeting is er vanalles te doen in Zürich

Zodra het werk erop zit, kun je je onderdompelen in een groot aantal verschillende activiteiten. Waarom geen boottocht maken op het meer van Zürich, naar de nabijgelegen Zwitserse Alpen trekken of het unieke FIFA-museum bezoeken? Je vindt er de originele FIFA Wereldbekertrofee en meer dan 1.000 exclusieve memorabilia en kledingstukken, waaronder de nationale voetbalshirts van alle bij de FIFA aangesloten verenigingen. Een ander hoogtepunt is de gigantische flipperkast, die bezoekers uitnodigt om hun eigen balvaardigheden op een speelse manier te testen. Tonnen plezier gegarandeerd, ook als je geen voetbalfanaat bent.

Word meesterchocolatier voor één dag

Leer hoe je meesterchocolatier wordt bij Lindt Home of Chocolate. Vanaf de herfst van 2020 verwelkomt Lindt chocoladeliefhebbers in Kilchberg aan het meer van Zürich. Een interactieve tentoonstelling leidt bezoekers door zeven verschillende chocoladewerelden. Voor groepen tot 60 personen kun je evenementen op maat organiseren in het auditorium, de lounge of de Chocolateria. Onder deskundige begeleiding van de meesterchocolatiers van Lindt kunnen bezoekers hun persoonlijke meesterwerken van chocolade creëren.


Delen

Direct contact

Zurich Convention Bureau

Sarah Zürcher
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings