MICE Zomerprogramma in Zürich: Water in Zürich Tour | C/A Planner

MICE Zomerprogramma in Zürich: Water in Zürich Tour

Met de hete zomertemperaturen kan er nauwelijks iets geschikter zijn dan de Water in Zürich Tour.

Bij deze geleide wandeling draait alles om de koele, verfrissende vloeistof die alomtegenwoordig is in de stad. Omdat wandelen en luisteren dorstig werk is, wordt ieder lid van de groep uitgerust met een drinkbeker die hij naar hartenlust kan vullen met vers drinkwater uit een van de meer dan 1.200 fonteinen in de stad Zürich.

Cocktails in Hotel Storchen aan de oever van de Limmat

Een mooi gepresenteerde selectie van smakelijke hors d'oeuvres samen met een kom punch van zoet zomerfruit wacht de gasten op in het hart van de oude stad. Ze kunnen ervan genieten onder de arcades van hotel Storchen terwijl de groep een korte pauze inlast in de schaduw aan de oever van de rivier Limmat.

Limmat-boottocht naar Zürichhorn

De Limmat-riviercruise stopt bij de steiger vlak voor hotel Storchen. Het enige dat je nodig hebt om aan boord te klimmen, is een geldig kaartje voor het lokale openbaarvervoersysteem. De boot vaart voorbij de Grossmünsterkerk, die er imposanter dan ooit uitziet vanaf het water. Als de boot het meer bereikt, glijdt hij zachtjes door het water, voorbij eenden, jachten en waterfietsen.

Minigolf

Amper is de groep van boord gegaan of de ontspanning komt plots ten einde. Want bij de steiger van Zürichhorn heeft het evenementenbureau het grindterrein omgetoverd in een minigolfbaan. De mobiele minigolfbaan kan vrijwel overal worden opgezet en incorporeert de obstakels van de omgeving. Deze activiteit wekt de competitieve geest van de spelers op, want aan het einde van het spel krijgt de winnaar een trofee.

Mopedtour

De voertuigen staan netjes in een rij aan het meer te wachten op hun chauffeurs. Na wat korte instructies van het eventteam wordt iedereen gevraagd om zijn helm op te zetten. Hoewel ervaren 'Töffli'-rijders hun voertuigen onmiddellijk vlot kunnen manoeuvreren, doen beginners er iets langer over om alles onder de knie te krijgen. Maar na hoogstens vijf minuten rijdt iedereen vol vertrouwen met zijn motorscooter zo snel als de 1.5 HP-motoren toestaan en genieten ze van het gevoel van de wind op hun gezicht.

Dessert in het Sorell Hotel Rigiblick

Na de slotklim bereikt de mopedbende het Sorell Hotel Rigiblick. Daar wacht hen, hoog boven de daken van Zürich, in het gouden licht van de ondergaande zon, de zoete finale. De desserts worden geserveerd in proefporties. Dat is maar goed ook, want dan hoeft niemand te kiezen tussen brownies, panna cotta, mangosorbet en andere culinaire hoogstandjes in het aanbod.

Dat Zürich de juiste keuze is voor je meeting of congres, kon je hier al eerder lezen in vijf redenen.


Delen

Direct contact

Zurich Convention Bureau

Sarah Zürcher
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings