Uitnodigingen | C/A Planner

INSPIRATION Wallonia 2024

Ben je op zoek naar nieuwe en originele locaties en ideeën voor je volgende vergadering, incentive of evenement in Wallonië? Tijdens INSPIRATION Wallonië 2024 zal spreker Filip Muyllaert je in minder dan een halve dag laten kennismaken met unieke vergaderlocaties, teambuildingactiviteiten, en verborgen locaties. Je kunt ook ter plaatse netwerken met locaties en leveranciers uit Wallonië.

lees meer

Uitnodiging: 10 jaar Meet in Mechelen

Congresbureau Meet in Mechelen viert zijn tienjarig bestaan op donderdag 21 maart. Het programma omvat een exclusief bezoek aan de tentoonstelling 'Wij zijn Europa' met persoonlijke toelichting door topfotografe Lieve Blancquaert in het Cultuurcentrum van 18 tot 20 uur. Daarna volgt een feestelijke receptie en walking dinner in Salons Van Dijck van 19 tot 22 uur. Schrijf je in om deel te nemen. Maximaal twee personen per organisatie of bedrijf zijn toegestaan. Feest je mee?

lees meer

Event: Plant-Based Dinner bij Faculty Club

Op zaterdag 16 maart 2024 vindt een Plant-Based Dinner plaats in de Faculty Club, gelegen op Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven. Parkeergelegenheid voor 250 voertuigen is beschikbaar zonder extra kosten. De avond begint om 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €125 per persoon, inclusief aperitief, amuses, een vijfgangenmenu, wijnen, waters en koffie/thee.

lees meer