6 Belvilla's bij de buren

30 mei 2018 @ 18:31

Vergaderen in een vakantiehuis, het klinkt misschien ongebruikelijk, maar bevorderlijk voor de sfeer is het zeker, en ideaal voor een meeting gekoppeld aan een uitstapje in de omgeving of wat ontspanning ter plekke. Wij selecteerden zes stulpjes bij de buren van marktleider Belvilla.

Lees meer

The City Game in een duivels WK-jasje: The World Cup Edition

30 april 2018 @ 19:53

De voetbalkoorts stijgt, het wereldkampioenschap voetbal komt eraan. Dankzij Perfect Plus kun je ook je volgende teambuilding of teamevent in een duivels jasje steken tijdens ‘The CityGame, World Cup Edition'.

Lees meer

4 ongeziene vergaderoorden in de Ardennen

16 april 2018 @ 08:00

Vergaderen in een vakantiehuis, het klinkt misschien ongebruikelijk, maar bevorderlijk voor de sfeer is het zeker, en ideaal voor een meeting gekoppeld aan een uitstapje in de omgeving of wat ontspanning ter plekke. Wij selecteerden vier stulpjes van marktleider Belvilla waar we met graagte zelf een marathonvergadering zouden bijwonen.

Lees meer

Impact van aantrekkelijke voeding op doeltreffendheid van meetings

21 februari 2018 @ 08:00

78 % van de belgen heeft nood aan aantrekkelijker eten om aandachtig te blijven tijdens vergaderingen.

Lees meer

Lezers tippen lezers: Stephan Demeulenaere, Ntriga.Agency

23 januari 2018 @ 11:10

In de rubriek Lezers Tippen Lezers pijnigen we zelf niet onze hersenen over de ultieme tip, maar laten we de lezers het werk opknappen. Deze keer: Stephan Demeulenaere van Ntriga.Agency over de eerste echte meeting annex teambuilding van het bedrijf, in Ice Mountain Adventure Park in Komen.

Lees meer

Different Hotels en Thor Central

04 december 2017 @ 05:05

Vindt je residentiële meeting in januari of februari plaats? Boek dan bij Different Hotels en Thor Central en ontvang met vermelding 'ThorxDifferent' 15 % korting op de flexibele kamerprijs.

Lees meer

5 originele formules voor je bedrijfsreceptie

23 oktober 2017 @ 12:00

Ben je ook die middelmatige wijn, fruitsap en bier op je bedrijfsreceptie beu? Wil je eens wat anders schenken en er meteen ook een meerwaarde bij serveren? Dat kan! Smaakbureau Meug selecteerde vijf formules die je bedrijfsreceptie of bedrijfsevent extra cachet kunnen geven en waar je gasten gegarandeerd over zullen spreken.

Lees meer

Zwitserland als meetingbestemming: een sterk merk

15 augustus 2017 @ 15:00

In en rond de Alpen wemelt het van de sterke merken. In welke sector ook, steeds is het sleutelwoord 'kwaliteit'. Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we er vijf uitgepikt.

Lees meer

Kunst, cultuur en geschiedenis in Oostende

24 juli 2017 @ 10:00

Van oudsher heeft de zee altijd een grote aantrekkingskracht uitgeoefend op kunstenaars en artiesten. Dat is in Oostende niet anders: in alle domeinen van de kunst en cultuur hebben wereldtoppers hier hun sporen nagelaten.

Lees meer

Familiedagen en vip-events in Oostende

12 juli 2017 @ 12:00

Oostende is de plek bij uitstek voor een spetterende familiedag vol ontspanning en plezier. Al dan niet met een overnachting met het hele gezin – aangeboden door je bedrijf of met korting voor de deelnemers.

Lees meer

Teambuilding in Oostende

01 juli 2017 @ 08:00

Nergens elders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten – je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.

Lees meer

XL-locaties voor bedrijfsevenementen in Zürich

15 juni 2017 @ 13:34

Zürich, stad van zachte meerbriesjes, panoramische zichten op de Alpen en een buitengewone leefbaarheid. Met zijn uitgebreide cultuuraanbod en vele shoppingmogelijkheden de perfecte meeting- en incentivebestemming.

Lees meer

XL-locaties voor bedrijfsevenementen in Bazel

01 juni 2017 @ 03:28

Ieder jaar vindt in oktober in de St. Jakobshalle van Bazel het ATP 500-tornooi 'Swiss Indoors Basel' plaats, waar tennisliefhebbers David Goffin, Roger Federer en vele andere topspelers kunnen bewonderen.

Lees meer

Park Inn by Radisson opent eerste hotel met live-inn-room in Brussel

15 mei 2017 @ 23:52

Park Inn by Radisson opent het allereerste hotel van een nieuwe generatie bij Brussels Airport. Het hotel, ontworpen in het thema van ontdekkingsreizigers, stelt een geheel nieuw concept voor: de live-inn-room, een gemeenschappelijke ruimte die mensen samenbrengt.

Lees meer

BLUEPOINT: een nieuwe naam voor een nieuwe stijl business & network centres

20 februari 2017 @ 14:36

Drie vergader- en conferentiecentra van de technologievereniging Agoria, waar technologie meer dan ooit dé speerpunt is. Dat is BLUEPOINT. Met als goede nieuws: de centra staan open voor alle bedrijven – ook het jouwe – die in een functionele en inspirerende omgeving willen vergaderen of een event organiseren. Nieuwe namen, maar ervaring bij de vleet schuilt er in de prachtige gebouwen.

Lees meer

Lezers tippen lezers: Ariane Bosmans, PneumRx Ltd.

05 januari 2017 @ 18:58

In de rubriek Lezers Tippen Lezers gaan we even in onze hangmat liggen en strooien we voor een keer niet zelf met de tips. Maar laten we de lezers tippen. Deze keer: Ariane Bosmans van PneumRx Ltd. over haar favoriete niet-ketenhotels.

Lees meer

Nieuw in Bazel

20 december 2016 @ 02:22

Voetbalstadion St. Jakob-Park in Bazel is een originele locatie voor bedrijven die een diner of activiteit willen organiseren. Ontdek nog vier andere nieuwigheden in topbestemming Bazel.

Lees meer

Snuif de voetbalgeschiedenis op in het FIFA World Football Museum in Zürich

10 december 2016 @ 21:20

Ontdek hier in 5 redenen waarom Zürich de juiste keuze is voor je bijeenkomst of congres

Lees meer

6 redenen om voor Lausanne te kiezen

03 december 2016 @ 08:37

Lausanne ligt op 40 minuten van de luchthaven van Genève. Die vlotte bereikbaarheid is al een eerste reden om Lausanne te kiezen voor je volgende meeting of congres. Maar we leggen er graag nog vijf extra op tafel.

Lees meer

Rechtstreeks naar Zwitserland voor een volgende meeting of event - Bazel

01 december 2016 @ 16:10

Een van de doorslaggevende argumenten in de keuze van een buitenlandse meeting- of incentivebestemming is de logica zelve: de locatie moet binnen een uurtje bereikbaar zijn vanaf een luchthaven die rechtstreeks vanuit België wordt aangevlogen. We zijn ondertussen aan onze derde en tevens laatste blog gekomen uit de reeks. Als laatste topbestemming krijgen jullie Bazel voorgeschoteld, uiteraard weer op slechts een uur vliegen vanuit België!

Lees meer

Rechtstreeks naar Zwitserland voor een volgende meeting of event - Zürich

03 november 2016 @ 14:25

Een van de doorslaggevende argumenten in de keuze van een buitenlandse meeting- of incentivebestemming is de logica zelve: de locatie moet binnen een uurtje bereikbaar zijn vanaf een luchthaven die rechtstreeks vanuit België wordt aangevlogen. Sinds vorige week zijn we gestart met een driedelige reeks over topbestemmingen in Zwitserland, telkens op een uur vliegen vanuit België. Deze week stellen we Zürich aan jullie voor, een stad met meerdere gezichten.

Lees meer

Rechtstreeks naar Zwitserland voor een volgende meeting of event - Genève

27 oktober 2016 @ 19:21

Een van de doorslaggevende argumenten in de keuze van een buitenlandse meeting- of incentivebestemming is de logica zelve: de locatie moet binnen een uurtje bereikbaar zijn vanaf een luchthaven die rechtstreeks vanuit België wordt aangevlogen. Vanaf vandaag, drie weken lang, laten we jullie wekelijks genieten van een topbestemming in Zwitserland! Vanzelfsprekend, telkens op een uur vliegen vanuit België! Deze week: Genève!

Lees meer

Helden op de Noordzee: een uitdagend verblijf in Noordwijk  

26 oktober 2016 @ 16:59

Denk je eens in ... boven op het duin van Noordwijk in het meest luxueuze vijfsterrenhotel van de Nederlandse kust kijk je uit over de woeste zee.

Lees meer

Ergonomisch verantwoord vergaderen

01 augustus 2016 @ 13:46

Zit jij meerdere keren per week aan je stoel gekleefd tijdens meetings? Dan is de kans groot dat je rug ervan afziet. Lees hier de beste tips om rugpijn te vermijden!

Lees meer

#5 Vergaderen in de voetsporen van…

28 juli 2016 @ 00:00

Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks ‘In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting! Nummer #5 in de reeks is het Verdrag van Maastricht

Lees meer

#4 Vergaderen in de voetsporen van…

21 juli 2016 @ 00:00

Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks ‘In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting! Nummer #4 in de reeks is het World Economic Forum

Lees meer

#3 Vergaderen in de voetsporen van…

14 juli 2016 @ 00:00

Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks ‘In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting! Nummer #3 in de reeks is de Filmpremière Nymphomaniac Volume I

Lees meer

#2 Vergaderen in de voetsporen van…

07 juli 2016 @ 00:00

Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks ‘In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting! Nummer #2 in de reeks is het Verdrag van Versailles

Lees meer

#1 Vergaderen in de voetsporen van…

30 juni 2016 @ 00:00

Vergaderen in de voetsporen van… Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks ‘In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting! Nummer #1 in de reeks is de Apple Conference

Lees meer

10 locaties met tuin en terras in Parijs

20 juni 2016 @ 15:00

Eventje in de marge van het EK Voetbal? Of later op het jaar in Parijs – wanneer dan ook eigenlijk, want Parijs is altijd een topbestemming. Als het een beetje zomert, vind je beslist je gading in een van deze 10 locaties met tuin en terras in Parijs.

Lees meer

10 herkenbare vergadertypes

01 juni 2016 @ 15:32

De perfecte vergadering loopt op rolletjes: iedereen is goed op de hoogte, er wordt kort op de bal gespeeld, er is al eens tijd voor een ludiek grapje en de sfeer is over het algemeen goed, maar… een vergadering kan natuurlijk altijd beter. Je zult vast de volgende spelbrekers herkennen!

Lees meer

Boost je vergaderbrein

01 juni 2016 @ 15:28

Je eetgewoonten kunnen wel eens een grote impact hebben op een vergadering. Wat eet je beter niet, en wat wel?

Lees meer