Blog | C/A Planner

Quizzen voor bedrijven

Als je de quizkalenders erop nakijkt, weet je dat Vlaanderen een echte quiznatie is. Elk weekend kun je in elke provincie in meer dan een parochiezaal je kennis testen. Ook bedrijven willen dat weleens met hun team.

lees meer

The first, the last, my everything ... Lien De Vos

Lien De Vos (38), regionale welzijnscoördinator en regisseur sociale economie en werk bij DVV Westhoek, trekt geregeld noordwaarts voor een internationaal congres of meeting. Naar welke bestemmingen en waarom, dat lees je in de blog.

lees meer

Leestip: Inspirerend spreken als leider

Een inspirerend boek uit eigen huis, geschreven door onze eigenste zaakvoerder Filip Muyllaert, ook bekend en geroemd om zijn Inspiration Seminars voor de zakelijk toeristische markt, maar evengoed om zijn presentatieskills tout court.

lees meer

Meer dan veertig vergadertips in het nieuwe boek 'Meetings, Default or by Design'

Bijna tien jaar na de publicatie van hun eerste boek 'Into the Heart of Meetings' zijn Mike van der Vijver en Eric de Groot van MindMeeting terug met hun nieuwe worp 'Meetings, by Default of by Design'. In dat nieuwe boek blijven ze hameren op hun dada: een meeting moet je 'designen', anders gezegd goed doordacht voorbereiden, structureren en gericht op een doel organiseren.

lees meer