Zürich is klaar voor meetings na de pandemie | C/A Planner

Zürich is klaar voor meetings na de pandemie

Zürich ontwikkelt zich voortdurend verder als congresstad, dankzij innovatieve partners die alles bieden, van locaties tot ondersteunende programma's.

Plan je een hybride evenement? Het Swiss Re Centre met uitzicht op het Meer van Zürich biedt alles wat je nodig hebt. Een aanrader is je meeting te laten volgen door een chocoladeworkshop in het onlangs geopende Lindt Home of Chocolate en een virtuele rondleiding voor de online community.

Voor chocoladeliefhebbers: Lindt Home of Chocolate

Het Lindt Home of Chocolate is nu open en biedt een interactieve tentoonstelling met multimedia en een onderzoeksfaciliteit. Je kunt er demonstraties van chocolademaken bekijken of een chocoladecursus volgen. Andere hoogtepunten zijn 's werelds grootste Lindt Shop en 's werelds grootste chocoladefontein, die maar liefst acht meter hoog is.

Voor hybride evenementen: Swiss Re Centre for Global Dialogue

Deze hoogwaardige locatie ligt op amper 15 minuten van Zürich. Dankzij de 13 vergader- en conferentieruimten, de high-end video-infrastructuur, de online communicatieplatforms en de uitstekende restaurants en businesshotels kunnen organisatoren eersteklas geïndividualiseerde programma's organiseren. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zodat de gasten vlot kunnen schakelen tussen hybride, online en offline eventconcepten als sommige deelnemers niet aanwezig kunnen zijn.

Voor maximale capaciteit: The Circle Convention Center Zurich Airport

The Circle, een nieuwe bestemming op de luchthaven van Zürich, is onlangs geopend. Het gloednieuwe congrescentrum ligt op een boogscheut van de gebouwen van de luchthaventerminal en biedt meer dan 3.000 m² eventruimte. Het is daarmee een uitstekende locatie om congressen, evenementen en meetings te houden, maar ook galadiners, beurzen of productlanceringen. Met in totaal 550 kamers en suites ontvangen het Hyatt Regency Zürich Airport The Circle en Hyatt Place Zurich Airport The Circle de talrijke gasten in een aangename omgeving.

Neem voor meer informatie contact op met het Zürich Tourism Convention Bureau.


Delen

Direct contact

Zurich Convention Bureau

Sarah Zürcher
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings