Snuif de voetbalgeschiedenis op in het FIFA World Football Museum | C/A Planner

Snuif de voetbalgeschiedenis op in het FIFA World Football Museum

Het FIFA-voetbalmuseum is een trekpleister voor al wie van voetbal houdt. Je kunt er ook meetings en seminars organiseren.

Een ontmoetingsplek voor voetbalfans

Het FIFA World Football Museum, gelegen in het hart van Zürich naast het treinstation Enge, is een ontmoetingsplek voor alle voetbal- en sportfans. De tentoonstellingsruimte van 3.000 vierkante meter bezorgt de bezoeker een interactieve, multimediale ervaring. De 1.000 exclusieve stukken en circa 500 video's bestrijken het hele internationale voetbalgebeuren en verhalen over de unieke eigenschap van deze sport om mensen samen te brengen.

Fascinerende voetbalverhalen

Het museum biedt dus veel meer dan enkel een blik op de beste spelers. Boeiende beelden en meeslepende verhalen onthullen hoe 's werelds populairste sport mensen tot in de verste uithoeken van de aarde elke dag opnieuw fascineert, beïnvloedt en vormt. Ben je op zoek naar een fijne eetgelegenheid, dan kun je steeds terecht in de sportbar, het eetcafé of de cafetaria.

Verschillende zalen voor seminars en events

Voor traditionele vergaderingen, conferenties en congressen biedt het FIFA-voetbalmuseum twee aangrenzende seminarruimten waar tot 75 personen kunnen plaatsnemen. Daarnaast kan ook een lounge voor 6 personen per uur worden gehuurd en biedt een feestzaal plaats aan maximaal 100 personen.


Delen

Direct contact

Zurich Convention Bureau

Sarah Zürcher
Gessnerallee 3
CH-8001 Zürich
+41 44 215 40 30
congress@zuerich.com
meeting.zuerich.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings