Corporate Planner | C/A Planner
Van der Valk Hotels Wallonië

Van der Valk Hotel Liège Congrès: toppunt van veelzijdigheid en welzijn.

lees meer

Van der Valk Hotel Nivelles-Sud: vlot bereikbaar vanuit Brussel, Namen en Charleroi.

lees meer

Van der Valk Hotel Verviers: historische charme en hedendaagse luxe.

lees meer

Van der Valk Hotel Charleroi Airport: de uitgelezen partner voor je MICE-evenementen

lees meer

Van der Valk Hotel Liège Sélys: historische verfijning en modern comfort.

lees meer

Van der Valk Hotel Mons Congrès & Spa: een echt pareltje.

lees meer
Zwitserland

Genève biedt de grootste congres- en beurscapaciteit in Zwitserland en host regelmatig internationale events met knowhow en expertise van topkwaliteit.

lees meer

Een internationale luchthaven, verschillende hogesnelheidslijnen, een congreshal voor 5.000 bezoekers met foyers en zalen voor vakbeurzen, meer dan 1.000 hotelkamers op wandelafstand.

lees meer

Traditioneel of trendy, voor inzichten of vooruitzichten – welke soort locatie zal het worden?

lees meer

Op zoek naar een verfrissende bestemming voor een volgend evenement? Duik in de verrassend mediterrane sfeer van Zürich, een stad aan de uitnodigende oevers van een van Europa's mooiste meren.

lees meer

Ben je op zoek naar een unieke, inspirerende locatie voor een volgende meeting of toekomstig evenement?

lees meer

Het Bierkasteel

Het Bierkasteel ligt in het hartje van West-Vlaanderen, dicht bij de afrit van de E403. Vanaf de afrit bereik je het complex in vijf minuten. Het gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 250 auto's en er staan meerdere laadpalen. Bekijk de mogelijkheden in de video.

Culinaire tips

Ben je op zoek naar een uniek, 100 % Belgisch geschenk om je werknemers of zakenrelaties te verwennen? Kadee Gifts tilt je corporate gifting naar een hoger niveau.

lees meer

In thuisbasis Bonheiden en de wijde omgeving is de takeaway en home delivery van Bastiano een begrip. Als je thuis lekker Italiaans wilt eten, eventueel met mediterrane of wereldse toetsen, bestel je bij Bastiano.

lees meer

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

lees meer
Belgisch bier

Brasserie Dubuisson ligt op een uitzonderlijke locatie en biedt een volledig gamma aan bedrijfsactiviteiten, seminariezalen en een uitstekende catering. Uiteraard staat bij al die activiteiten bier centraal.

lees meer

Eventueel in combinatie met een culinaire wandeling in een Belgische stad.

lees meer

Brouwerij De Poes is een relatief kleine, jonge brouwerij uit het West-Vlaamse Tielt, gerund door selfmade brouwer Stijn David. Toch is de lijst aan awards en prijzen al ellenlang en heeft de brouwerij al een vestiging in Zuid-Afrika, waar het bier rap een hit werd.

lees meer

Brouwerij Bourgogne des Flandres, in het hart van de historische binnenstad van Brugge, beschikt over twee vergaderzalen in een prachtig rustiek kader, met zicht op de Brugse reitjes.

lees meer

Ben je ook die middelmatige wijn, fruitsap en bier op je bedrijfsreceptie beu? Wil je eens wat anders schenken en er meteen ook een meerwaarde bij serveren? Ga dan eens kijken wat Meug allemaal te bieden heeft.

lees meer
Weergaloos Wallonië

Wallonië heeft enorm veel te bieden. Behalve de welbekende levendige steden, sfeervolle dorpen, prachtige bossen en talrijke sites die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn er nog talrijke pareltjes te ontdekken.

lees meer

Organiseer je evenementen, opleidingen en vergaderingen in de ultramoderne faciliteiten van de nieuwe vleugel van het Bastogne War Museum en combineer ze met de meeslepende ervaringen van het museum.

lees meer

Hotel Les Jardins de la Molignée is een elegant viersterrenverblijf in een pittoreske, idyllische omgeving tussen Namen en Dinant, aan de voordeur van de Ardennen.

lees meer

De provincie Henegouwen is een ideale bestemming om diverse bedrijfsevents te organiseren, zoals teambuildings, familiedagen, congressen, meetings en vele andere evenementen op maat.

lees meer

Ontdek SPARKOH!, een unieke locatie voor een professionele bijeenkomst of een privéfeest.

lees meer

 Seminarie, teambuilding ... de zalen kunnen aan je wensen aangepast worden.

lees meer
Klop eens aan bij deze congresbureaus

Catalonië betekent innovatie, dynamiek en business. Het land heeft traditie, cultuur en ervaring. Het is een pionier in industrie, handel en diensten. Het mediterrane gebied is gastvrij, divers en open.

lees meer

Polen is een land van diverse culturen en talloze attracties.

lees meer
Teambuilding troef

Van workshops graffiti, pizza, cocktails en mocktails tot workshops kaarsen twisten; Spot Workshops heeft het allemaal en helpt je met de zorgeloze organisatie.

lees meer

Een brandend actueel concept van Perfect+.

lees meer

Het idee van dubbelspel en sabotage is zo oud als de straat. Ecco La Luna nam dat idee als basis en ontwikkelde daar jaren geleden zijn eigen ludieke teambuildingconcept op. Nog voor het 'mollen' weer populair werd met de doorstart van het alombekende tv-programma.

lees meer

The Dominican stelt voor: drie fietspakketten om Brussel te verkennen.

lees meer