Corporate Planner | C/A Planner

Inspiration Benelux 2018

vrijdag 28 september, Brussel

Op vrijdag 28 september 2018 vindt in het Van der Valk Hotel Brussel Airport de dertiende editie plaats van het inspiration seminar voor Belgische meeting, incentive en event planners. Tijdens dit seminarie krijg je als organisator de recentste en origineelste ideeën voorgesteld voor je volgende bedrijfsmeeting, event of incentive in België, Luxemburg, Nederland en Frankijk.

 >> Meer info en inschrijven

Kende je deze al?

Kasteelhoeve Wange is een vierkantshoeve in de vallei van de Kleine Gete, op 30 minuten rijden van Brussel en 20 minuten van Leuven.

lees meer

Action Maker is je partner en referentie voor initiaties laserkleiduifschieten, schermen, boogschieten, blaaspijpschieten en nog veel meer.

lees meer

Een onvergetelijke locatie voor een meeting, event, teambuilding of kick-off? Deze authentieke, unieke landhuizen zijn verrassend, inspirerend en verademend.

lees meer

Plan je volgende meeting in Park Inn by Radisson Leuven en laat je verrassen door de charme van de trendy universiteitsstad Leuven en de service en gastvriendelijkheid van het Park Inn Leuven team.

lees meer
Zon, zee, strand

Stel je team op scherp met een van de nautische activiteiten van Nuquest Events. Van een halve dag tot een volle dag of zelfs meerdaagse evenementen.

lees meer

Exclusief 4-daags arrangement (3 nachten), ideaal als onderdeel van een langer verblijf, met bezoek aan een oesterkwekerij en degustatie, een bezoek aan 'La Cité de l'Huître' aan het 'Chenal de la Cayenne', het oestervalhalla.

lees meer

Video van de maand: Koezio Brussels

Dit is niet zomaar een groepactviteit: dit is een groepsmissie! Je teamleden worden special agents die geen enkele uitdaging uit de weg mogen gaan. 

Koezio Brussel | 0476 83 20 18 | info@koezio.be
www.koezio.co

Avontuur!

Train als speciaal agent in het indoor adventure park Koezio in Brussel en versterk de samenhang binnen je groep.

lees meer
Teambuilding troef

Stel je voor: iedereen in kilt, whisky, doedelzakspelers en desgewenst zelfs een finale schapendrijven. Moodmaker biedt de Schotse Games aan als een echte teambuilding.

lees meer

Het doel van deze teambuilding is eenvoudig uitgelegd: maak de langste en creatiefste kettingreactie. Een beetje zoals domino maar dan met de gekste materialen.

lees meer

Als je een bedrijfsdag of personal event boekt, kun je kiezen uit twee unieke locaties: Lakeside Paradise en Surfers Paradise te Knokke-Heist

lees meer

Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je na je meeting nog wat energie over voor een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven.

lees meer

Laat je door de lucht katapulteren en duik zo stijlvol mogelijk het water in met onze blob! Een unieke, spannende activiteit die gegarandeerd hilarische taferelen oplevert.

lees meer
Toptips

Beachclub Anemos, een mythisch woord voor de belangrijkste bindmiddelen in deze club: de energie van wind en ziel, tevens verwijzend naar de muze van de windgod.

lees meer

Succesvolle organisaties in 2018 worden gedragen en vooruitgestuwd door performante (management) teams. Het is dus zeer belangrijk om voortdurend aan je team te werken. Bijvoorbeeld door ze af en toe eens flink uit te dagen.

lees meer