Corporate Planner | C/A Planner
 • Overdekt terras: B&B Buytenshuys

  B&B Buytenshuys in Hooglede-Gits heeft een binnenruimte in de B&B en pop-up ruimte in de serre die zich perfect lenen tot meetings binnen en in de semi-buitenlucht. Capaciteit is normaal maximum 50 personen, maar momenteel is dat 30 personen verdeeld over 3 tafels van 10 personen. Ontbijt, brunches en lunches vormen onderdeel van het aanbod. De B&B beschikt over 5 kamers, waarvan 3 met enkele bedden.
  +32 476980322 | info@buytenshuys.be | www.buytenshuys.be

 • Overdekt terras: Ghelamco Arena

  OOST-VLAANDEREN. The Arena Gent, eigenlijk de warming up room naast het eigenlijke voetbalveld van de Ghelamco Arena, kan fungeren als meeting- of eventruimte voor 1 tot 50 personen. Half open, volledig overdekt, uitzicht op het veld.
  Goosebumps Events | +32 475 97 24 27 | michiel@goosebumpsevents.be | www.thearena.gent

 • Overdekt terras: BluePoint Antwerpen

  ANTWERPEN. Zelfs in deze Covid-19 tijden, met afstand het beste dakterras in Antwerpen voor gemakkelijk 30 personen. Ter informatie: de normale capaciteit is 70 personen.
  +32 3 280 45 11 | infoantwerpen@bluepoint.be | www.bluepoint.be  


 • Overdekt terras: Alix Table Jardin

  OOST-VLAANDEREN. In de feesttuin van Alix Table Jardin in Gent kun je zonder problemen tot 20 personen ontvangen in een plenaire opstelling in de serre. De serre beschikt over een beamer en projectiescherm, en over voldoende natuurlijke verluchting. Je kunt ook op het overdekte terras van de tuin terecht voor een lunch of diner, in de buitenlucht en met afstand tussen de gasten.
  +32 9 328 94 38 | info@alixtablejardin.be | www.alixtablejardin.be

 • Overdekt terras: Event House

  WEST-VLAANDEREN. De residentiële eventlocatie EventHouse in Ichtegem kan prat gaan op een groot overdekt terras van 3 x 18 meter, goed voor 30 aanwezigen. Uitbreiding is mogelijk naar een extra aansluitende overdekte buitenruimte van 6 x 12 meter, voor nog eens 30 extra aanwezigen. Plaats dus voor een buitenmeeting tot 60 personen.
  +32 475 25 20 77 | rik@eventhouse.be | www.eventhouse.be

 • Overdekt terras: rederij Flandria

  ANTWERPEN. Rederij Flandria beschikt over drie grote passagiersschepen, waarvan een met open en overdekt terras. Dit schip heeft ook nog eens twee salons. Inbegrepen: uitzicht op het MAS, het Red Star Line Museum en het Nieuwe Havenhuis. De schepen hebben een capaciteit van 200 personen, en 60 à 80 plaatsen 'coronaproof'.
  +32 477 26 50 50 | info@flandria.nu | www.flandria.nu

 • Overdekt terras: Nenuphar

  OOST-VLAANDEREN. Strikt genomen geen overdekt terras, maar deze zaal van restaurant Nenuphar in Afsnee bij Gent beschikt wel over zeer grote schuiframen die open kunnen. Bovendien heb je ook nog eens uitzicht op de Leie (brengt het uitzicht op water ook niet altijd een beetje verfrissing?). Coronaproof tot 30 personen.
  sophie@restaurant-nenuphar.be | www.restaurant-nenuphar.be

Zwitserland

Zijn compacte formaat, zijn centrale ligging, zijn unieke charme en het uitzicht op de Alpen maken van Bern de ideale bestemming voor events en congressen.

lees meer

Deze drie culinaire belevenissen weet zeker iedereen te smaken.

lees meer

Bezoek het Novartis Pavillon, logeer in het Basel Mariott of neem deel aan een workshop 'Lassen zoals Tinguely'.

lees meer

Denk buiten het geijkte stramien en verras je gasten met een sociale ervaring die ze zullen blijven meedragen.

lees meer

Beloon je klanten of medewerkers met een buitengewone incentivereis zonder al te ver te reizen.

lees meer
Belgisch bier

Brasserie Dubuisson is met zijn 250 jaar geschiedenis de oudste brouwerij van Wallonië.

lees meer

Eventueel in combinatie met een culinaire wandeling in een Belgische stad.

lees meer

Brouwerij De Poes is een relatief kleine, jonge brouwerij uit het West-Vlaamse Tielt, gerund door selfmade brouwer Stijn David. Toch is de lijst aan awards en prijzen al ellenlang en heeft de brouwerij al een vestiging in Zuid-Afrika, waar het bier rap een hit werd.

lees meer

Brouwerij Bourgogne des Flandres, in het hart van de historische binnenstad van Brugge, beschikt over twee vergaderzalen in een prachtig rustiek kader, met zicht op de Brugse reitjes.

lees meer

Ben je ook die middelmatige wijn, fruitsap en bier op je bedrijfsreceptie beu? Wil je eens wat anders schenken en er meteen ook een meerwaarde bij serveren? Ga dan eens kijken wat Meug allemaal te bieden heeft.

lees meer
Wallonië

In de weelderige omgeving van het Luikse stadscentrum biedt het Théâtre de Liège exclusieve locaties voor vergaderingen, seminars, cocktails, recepties of andere evenementen.

lees meer

Hotel Van der Valk Nivelles-Sud is uitgerust met een bijzondere multifunctionele businessinfrastructuur.

lees meer

Dinant Evasion biedt activiteiten en vergaderlocaties in de valleien van de Lesse en de Maas.

lees meer

Al meer dan 25 jaar stelt Adrenaline-Events oplossingen voor om teams te stimuleren en hun hechtheid te ontwikkelen.

lees meer

Brasserie Dubuisson is met zijn 250 jaar geschiedenis de oudste brouwerij van Wallonië.

lees meer

Dit teambuildingspel is de 91ste bestemming van de City Explorer van The Good Time Company.

lees meer
Toptips

In 2020 organiseert het MSK de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit.

lees meer

Op slechts tien minuten van de luchthaven van Antwerpen-Deurne en recht tegenover het station van Antwerpen-Berchem, biedt het nieuwe, stijlvolle hotel Park Inn by Radisson Antwerp Berchem je de perfecte locatie, of je nu reist voor zaken of plezier.

lees meer

Een unieke, inspirerende locatie vlak bij Brussel en Leuven. Geknipt voor boardmeetings, seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, brainstormsessies, opleidingen en recepties.

lees meer
Zeeland

Badhotel Renesse en Villa Westerduin zijn twee charmante villa's aan de prachtige Zeeuwse kust, pal achter de blonde duinen van Renesse, op korte afstand van Antwerpen.

lees meer

Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt in de prachtige provincie Zeeland, midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand, waar je kunt vergaderen met de voeten in het zand.

lees meer

Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je na je meeting nog wat energie over voor een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven.

lees meer

Het hotel ligt in het prachtige Zeeland onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand. Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Golden Tulip Strandhotel Westduin kan het.

lees meer
Meetings in Oostende

Je aanspreekpunt voor een meeting, congres of event in Oostende

lees meer

Het Kursaal prijkt op de dijk tussen stad en zee. Het is de evenementenlocatie bij uitstek in Oostende.

lees meer

Dit indrukwekkende fort te midden van de Oostendse duinen is een unieke bestemming voor evenementen, meetings en teambuildingactiviteiten.

lees meer

Ostend Sea P'Lace is opgedeeld in twee compartimenten: Wellington Hippodroom (HIP) en Club Bagatelle (O'DROME).

lees meer