Corporate Planner | C/A Planner
Weergaloos Wallonië

Het viersterrenhotel Silva Hotel Spa-Balmoral is genesteld in de beboste heuvels boven Spa en heeft een ideale ligging met panoramisch uitzicht over de Spavallei.

lees meer

Hotel Les Jardins de la Molignée is een elegant viersterrenverblijf in een pittoreske, idyllische omgeving tussen Namen en Dinant, aan de voordeur van de Ardennen.

lees meer

De provincie Henegouwen is een ideale bestemming om diverse bedrijfsevents te organiseren, zoals teambuildings, familiedagen, congressen, meetings en vele andere evenementen op maat.

lees meer

Dennenheuvel is de ideale locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten.

lees meer

De toeristische federatie van de provincie Luik is via zijn Convention Bureau · MICE Liège-Spa een unieke gesprekspartner als het gaat om zakentoerisme.

lees meer

Ontdek SPARKOH!, een unieke locatie voor een professionele bijeenkomst of een privéfeest.

lees meer

 Seminarie, teambuilding ... de zalen kunnen aan je wensen aangepast worden.

lees meer

Het Golden Lakes Hotel, gelegen aan de rand van het meer in een unieke groene omgeving in Wallonië, verenigt op één plaats alle essentiële troeven voor de organisatie van je volgende professionele evenement: residentieel seminarie, studiedag of teambuilding.

lees meer
Bruisend Brussel

Dit tophotel in Brussel laat zijn prachtige maar vooral unieke ligging en de geschiedenis van het gebouw goed tot zijn recht komen en combineert uitzonderlijk design met buitengewoon comfort.

lees meer

De meer dan 40 leden van Brussels Special Venues bieden samen de grootste keuze in unieke locaties in Brussel.

lees meer

Brussel is de voornaamste bestemming voor association congresses in Europa.

lees meer

The Dominican stelt voor: drie fietspakketten om Brussel te verkennen.

lees meer
Culinaire tips

Ben je op zoek naar een uniek, 100 % Belgisch geschenk om je werknemers of zakenrelaties te verwennen? Kadee Gifts tilt je corporate gifting naar een hoger niveau.

lees meer

In thuisbasis Bonheiden en de wijde omgeving is de takeaway en home delivery van Bastiano een begrip. Als je thuis lekker Italiaans wilt eten, eventueel met mediterrane of wereldse toetsen, bestel je bij Bastiano.

lees meer

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

lees meer
Belgisch bier

Brasserie Dubuisson ligt op een uitzonderlijke locatie en biedt een volledig gamma aan bedrijfsactiviteiten, seminariezalen en een uitstekende catering. Uiteraard staat bij al die activiteiten bier centraal.

lees meer

Eventueel in combinatie met een culinaire wandeling in een Belgische stad.

lees meer

Brouwerij De Poes is een relatief kleine, jonge brouwerij uit het West-Vlaamse Tielt, gerund door selfmade brouwer Stijn David. Toch is de lijst aan awards en prijzen al ellenlang en heeft de brouwerij al een vestiging in Zuid-Afrika, waar het bier rap een hit werd.

lees meer

Brouwerij Bourgogne des Flandres, in het hart van de historische binnenstad van Brugge, beschikt over twee vergaderzalen in een prachtig rustiek kader, met zicht op de Brugse reitjes.

lees meer

Ben je ook die middelmatige wijn, fruitsap en bier op je bedrijfsreceptie beu? Wil je eens wat anders schenken en er meteen ook een meerwaarde bij serveren? Ga dan eens kijken wat Meug allemaal te bieden heeft.

lees meer
Zwitserland

Zürich is rijk aan contrasten. Het is een geweldige stad om zaken te doen maar de afgevaardigden kunnen er ook bijtijds het hoofd leegmaken en plezier hebben.

lees meer

Het district Interlaken, in het hart van Zwitserland, is een traditierijke congresbestemming, prachtig gelegen tussen de meren van Brienz en Thun.

lees meer

Zijn compacte formaat, zijn centrale ligging, zijn unieke charme en het uitzicht op de Alpen maken van Bern de ideale bestemming voor events en congressen.

lees meer

Deze drie culinaire belevenissen weet zeker iedereen te smaken.

lees meer

Bezoek het Novartis Pavillon, logeer in het Basel Mariott of neem deel aan een workshop 'Lassen zoals Tinguely'.

lees meer

Beloon je klanten of medewerkers met een buitengewone incentivereis zonder al te ver te reizen.

lees meer
 • Overdekt terras: B&B Buytenshuys

  B&B Buytenshuys in Hooglede-Gits heeft een binnenruimte in de B&B en pop-up ruimte in de serre die zich perfect lenen tot meetings binnen en in de semi-buitenlucht. Capaciteit is normaal maximum 50 personen, maar momenteel is dat 30 personen verdeeld over 3 tafels van 10 personen. Ontbijt, brunches en lunches vormen onderdeel van het aanbod. De B&B beschikt over 5 kamers, waarvan 3 met enkele bedden.
  +32 476980322 | info@buytenshuys.be | www.buytenshuys.be

 • Overdekt terras: Ghelamco Arena

  OOST-VLAANDEREN. The Arena Gent, eigenlijk de warming up room naast het eigenlijke voetbalveld van de Ghelamco Arena, kan fungeren als meeting- of eventruimte voor 1 tot 50 personen. Half open, volledig overdekt, uitzicht op het veld.
  Goosebumps Events | +32 475 97 24 27 | michiel@goosebumpsevents.be | www.thearena.gent

 • Overdekt terras: BluePoint Antwerpen

  ANTWERPEN. Zelfs in deze Covid-19 tijden, met afstand het beste dakterras in Antwerpen voor gemakkelijk 30 personen. Ter informatie: de normale capaciteit is 70 personen.
  +32 3 280 45 11 | infoantwerpen@bluepoint.be | www.bluepoint.be  


 • Overdekt terras: Alix Table Jardin

  OOST-VLAANDEREN. In de feesttuin van Alix Table Jardin in Gent kun je zonder problemen tot 20 personen ontvangen in een plenaire opstelling in de serre. De serre beschikt over een beamer en projectiescherm, en over voldoende natuurlijke verluchting. Je kunt ook op het overdekte terras van de tuin terecht voor een lunch of diner, in de buitenlucht en met afstand tussen de gasten.
  +32 9 328 94 38 | info@alixtablejardin.be | www.alixtablejardin.be

 • Overdekt terras: Event House

  WEST-VLAANDEREN. De residentiële eventlocatie EventHouse in Ichtegem kan prat gaan op een groot overdekt terras van 3 x 18 meter, goed voor 30 aanwezigen. Uitbreiding is mogelijk naar een extra aansluitende overdekte buitenruimte van 6 x 12 meter, voor nog eens 30 extra aanwezigen. Plaats dus voor een buitenmeeting tot 60 personen.
  +32 475 25 20 77 | rik@eventhouse.be | www.eventhouse.be

 • Overdekt terras: rederij Flandria

  ANTWERPEN. Rederij Flandria beschikt over drie grote passagiersschepen, waarvan een met open en overdekt terras. Dit schip heeft ook nog eens twee salons. Inbegrepen: uitzicht op het MAS, het Red Star Line Museum en het Nieuwe Havenhuis. De schepen hebben een capaciteit van 200 personen, en 60 à 80 plaatsen 'coronaproof'.
  +32 477 26 50 50 | info@flandria.nu | www.flandria.nu

 • Overdekt terras: Nenuphar

  OOST-VLAANDEREN. Strikt genomen geen overdekt terras, maar deze zaal van restaurant Nenuphar in Afsnee bij Gent beschikt wel over zeer grote schuiframen die open kunnen. Bovendien heb je ook nog eens uitzicht op de Leie (brengt het uitzicht op water ook niet altijd een beetje verfrissing?). Coronaproof tot 30 personen.
  sophie@restaurant-nenuphar.be | www.restaurant-nenuphar.be

Meetings in Oostende

Je aanspreekpunt voor een meeting, congres of event in Oostende

lees meer

Het Kursaal prijkt op de dijk tussen stad en zee. Het is de evenementenlocatie bij uitstek in Oostende.

lees meer

Dit indrukwekkende fort te midden van de Oostendse duinen is een unieke bestemming voor evenementen, meetings en teambuildingactiviteiten.

lees meer

Ostend Sea P'Lace is opgedeeld in twee compartimenten: Wellington Hippodroom (HIP) en Club Bagatelle (O'DROME).

lees meer
Zeeland

Badhotel Renesse en Villa Westerduin zijn twee charmante villa's aan de prachtige Zeeuwse kust, pal achter de blonde duinen van Renesse, op korte afstand van Antwerpen.

lees meer

Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt in de prachtige provincie Zeeland, midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand, waar je kunt vergaderen met de voeten in het zand.

lees meer

Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je na je meeting nog wat energie over voor een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven.

lees meer

Het hotel ligt in het prachtige Zeeland onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand. Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Golden Tulip Strandhotel Westduin kan het.

lees meer