Buurlanden | C/A Planner

Vergaderen in de buurlanden

Onze tweejaarlijkse onderzoeken komen telkens tot dezelfde conclusie: Belgische bedrijven die in het buitenland willen vergaderen, kiezen in eerste instantie voor de buurlanden. We bundelen de beste ideeën uit Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk dan ook op deze pagina. Kortom: allemaal bestemmingen waar de deelnemers op eigen houtje naartoe kunnen.

 


Zeeland

Badhotel Renesse en Villa Westerduin zijn twee charmante villa's aan de prachtige Zeeuwse kust, pal achter de blonde duinen van Renesse, op korte afstand van Antwerpen.

lees meer

Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt in de prachtige provincie Zeeland, midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand, waar je kunt vergaderen met de voeten in het zand.

lees meer

Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je na je meeting nog wat energie over voor een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven.

lees meer

Het hotel ligt in het prachtige Zeeland onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand. Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Golden Tulip Strandhotel Westduin kan het.

lees meer
Nederlandse toplocaties

Alle 84 hotelkamers zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen en dat geldt ook voor het uitgebreide restaurant en de 18 multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten of evenementen.

lees meer

Convention Bureau Brabant is de marketing- en promotieorganisatie voor de Nederlandse provincie Noord-Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.

lees meer

Centraal tussen Turnhout, Tilburg en Eindhoven ligt een sfeervol hotel aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied.

lees meer