Convention Bureau Brabant | C/A Planner

Convention Bureau Brabant

Zakelijk meeten in Zuid-Nederland

Convention Bureau Brabant is de marketing- en promotieorganisatie voor de Nederlandse provincie Noord-Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.

Deze zuidelijke regio is de gastvrijste en innovatiefste regio van Nederland en biedt een keur aan unieke congres- en evenementenlocaties, verblijfsaccommodaties en professionele toeleveranciers. Gelegen in het hart van de Benelux, met de vijf 'Brabant Stad steden' 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en Helmond is de regio volledig toegerust voor vergaderingen en congressen.

Van de twaalf Nederlandse provincies is Brabant misschien wel de gemoedelijkste. Vriendelijke mensen, culinair genieten, mooie landschappen, gezellige steden, dat is waar deze zuidelijke provincie (inter)nationaal bekend om staat. De regio is een goed uitgeruste zakenbestemming met als thema's agrofood, hightech, design en innovatie. Economische segmenten die stuk voor stuk potentieel hebben om zakelijke bezoeken aan te trekken.

Convention Bureau Brabant helpt graag bij het vinden van een unieke locatie voor je bijeenkomst, vraagt offertes op en verzorgt locatiebezoeken (site visits) waardoor het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk wordt. Je kunt kosteloos gebruik maken van de service en expertise van het Convention Bureau Brabant.

Convention Bureau Brabant werkt samen met vertegenwoordigers uit  het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid, waardoor er regionale inhoudelijke relevantie aan je bijeenkomst kan worden toegevoegd en er een co-creatie ontstaat.  

Brabant is een echte 'must see and must do'-bestemming. Laat je verrassen en inspireren. Of je een congres moet organiseren voor meer dan 700 personen, een feestelijk evenement voor 300 werknemers of een sociaal programma voor 20 relaties, vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Brabant.

Het oriëntatietraject wordt eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk.

Delen

Direct contact

Convention Bureau Brabant

mice.visitbrabant.nl/nl