Golden Tulip Strandhotel Westduin | C/A Planner

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Vergaderen en teambuilding aan de Zeeuwse kust

Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt in de prachtige provincie Zeeland, midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand, waar je kunt vergaderen met de voeten in het zand.

Hier kun je door de nieuwe, inspirerende vergadermogelijkheden, letterlijk en figuurlijk vergaderen met de tenen in het zand. Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Golden Tulip Strandhotel Westduin kan het allemaal.

Multifunctionele ruimtes voor kleine en grote gezelschappen tot 500 personen

Golden Tulip Westduin heeft 9 multifunctionele vergaderzalen waarin je terechtkunt met gezelschappen van 4 tot 500 personen. De zalen hebben een oppervlakte die varieert van 45 m² tot 500 m². Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis wifi, airconditioning en een rechtstreekse uitgang naar buiten.

Teambuilding

Door de unieke locatie is Golden Tulip Strandhotel Westduin ook ideaal voor een teambuildingsactiviteit. Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je naast je bijeenkomst zin in een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan sport en spel op het strand, een bezoek aan de oesterij of een cocktailworkshop.

Persoonlijke service

Het team van Golden Tulip Westduin streeft er voortdurend naar om je wensen en verwachtingen waar te maken en te overtreffen. Hoe? Met persoonlijke service, gastgerichte oplossingen, passie voor het vak en liefde voor de omgeving. Behalve een fantastische vakantiebestemming vind je er dus ook een unieke, inspirerende locatie voor je vergadering, training, strandsessie, bedrijfsfeest en/of congres.

Door de unieke locatie is het hotel ideaal voor teambuildingactiviteiten.

goldentulip.jpg
goldentulip.jpg

Delen


Meer inspirerende tips
Teambuilding zorgt voor ontspanning, creëert een positieve groepssfeer en stimuleert de creativiteit. Heb je na je meeting nog wat energie over voor een teambuildingsactiviteit? Aan de Zeeuwse kust is enorm veel te beleven. lees meer

Het hotel ligt in het prachtige Zeeland onder aan de duinen op slechts 50 meter van zee en strand. Vergadersessies op het strand, lunchbreaks in de bossen, bij Golden Tulip Strandhotel Westduin kan het.

lees meer

Direct contact

Golden Tulip Strandhotel Westduin

Westduin 1
4371 PE Koudekerke/Vlissingen
0031 118 55 55 15
sales@goldentulipwestduin.nl
www.westduin.nl