Postillion Hotel Utrecht Bunnik | C/A Planner

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Evenementenhotel in het hart van Nederland

Alle 84 hotelkamers zijn aangepast volgens milieubewuste richtlijnen en dat geldt ook voor het uitgebreide restaurant en de 18 multifunctionele ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten of evenementen.

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is in de zomer van 2010 in slechts twee maanden compleet gerenoveerd, zowel van buiten als van binnen. In januari 2013 heeft dit hotel de prijs van beste congreslocatie van 2012 in ontvangst mogen nemen. Het hotel heeft de hoogste status op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen: het gouden Green Key certificaat.

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is een centraal gelegen locatie aan de snelweg A12. Ook met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken op slechts tien minuten loopafstand vanaf het station. Het centrum van Utrecht is binnen de 15 minuten per auto te bereiken, maar ook diverse nabijgelegen attracties zoals fietsen of wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, bezoeken van het Fort van Rhijnauwen of Fort Vechten zijn de moeite waard. Dat maakt Postillion Hotel Utrecht Bunnik de ideale locatie voor je vergadering, cursus, evenement of weekendje weg.

18 vergaderzalen tot 400 personen

Postillion Hotel Utrecht Bunnik biedt 18 multifunctionele zalen en vergaderruimtes tot maximaal 400 personen en is eenvoudig te bereiken via de A12. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein en de meetinghost zal je gasten persoonlijk ontvangen, begeleiden en de nodige assistentie verlenen om je meeting naar wens te laten verlopen. Dat maakt Postillion Hotel Utrecht Bunnik een ideale uitvalbasis voor workshops, trainingen, conferenties en bijeenkomsten.

Alle Postillion Hotels beschikken over een business point. Deze volledig verzorgde en flexibele werkplekken zijn ideaal ingericht voor korte meetings en werkbesprekingen en voorzien van de nodige elektrapunten en privacy. Voor € 6,50 per uur heb je onbeperkte toegang tot koffie, thee, mineraalwater en fruitsappen, een buffet met wisselende hapjes en fruit, kranten en magazines voor ontspanning, print- en kopieerfaciliteiten en gratis wifi.

Na de meeting een activiteit op de Utrechtse Heuvelrug of een bezoek aan het Fort van Rhijnauwen of Fort Vechten.

Delen

Direct contact

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

+31 (0)30 656 92 22
hotel.bunnik@postillionhotels.com
www.postillionhotels.com