Badhotel Renesse | C/A Planner

Badhotel Renesse

Badhotel Renesse en Villa Westerduin: zalig vergaderen in Zeeland

Badhotel Renesse en Villa Westerduin zijn twee charmante villa's aan de prachtige Zeeuwse kust, pal achter de blonde duinen van Renesse, op korte afstand van Antwerpen.

De Zeeuwse kust is een van de mooiste regio's van Nederland. Om de zakelijke gasten een optimaal verblijf te bieden is Badhotel Renesse onlangs compleet vernieuwd. Daarbij is het restaurant omgevormd tot Brasserie Bries. Je wordt met de vertrouwde gastvrijheid ontvangen in het vernieuwde hotel. De rust en robuuste sfeer van de duinen en het strand vormen de basis voor de geheel vernieuwde inrichting van de comfortabele hotelkamers.

Een nieuwe Bries voor het hotel

Het restaurant heeft een totaal nieuwe sfeer en interieur gekregen. Zakelijke gasten genieten er van een heerlijke lunch of diner met zilte gerechten. Door de huiselijke maar toch chique inrichting is het een sfeervolle omgeving om je zakenrelaties te ontmoeten of met collega's uit eten te gaan. Proef de Zeeuwse keuken, natuurlijk aan zee!

Sfeervol vergaderen aan zee en samenkomen in een charmante villa

Naast functioneel zijn de vernieuwde vergaderzalen vooral modern en sfeervol, uitgerust met eigen terrassen, beamers en ledschermen en volledig geklimatiseerd. Het karakter van het pand maakt van deze ruimtes een inspirerende omgeving. De bijeenkomsten zijn goed te combineren met een teambuildingactiviteit op het strand, een diner in de brasserie of een barbecue bij het zwembad.

Voor optimale privacy is Badhotel Renesse geheel af te huren

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie met privacy, op korte afstand van Antwerpen? Kies dan voor een van de stijlvolle vergaderzalen of de sfeervolle Villa Westerduin. De gehele villa staat ter beschikking en het zal je gasten aan niets ontbreken.

Naast functioneel zijn de vernieuwde vergaderzalen vooral modern en sfeervol.

Delen

Direct contact

Badhotel Renesse

Laone 2-6
4325 EK Renesse
+31(0) 111 462 500
info@badhotelrenesse.nl
www.badhotelrenesse.nl