Eindejaarspromotie | C/A Planner

Eindejaarspromotie

Vier je personeels- of eindejaarsfeest in Faculty Club Leuven. Ontdek de eindejaarspromo's.

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Dat betekent dat het tijd is om samen te genieten van de warme, feestelijke sfeer die het eindejaar met zich meebrengt.

Stijlvol eindejaar

Wil je je medewerkers op een stijlvolle manier in de bloemetjes te zetten met een receptie, een overheerlijke lunch of een diner? Of wil je graag samen met familie of vrienden het nieuwe jaar vieren? Dan is Faculty Club, gelegen in het prachtige Groot Begijnhof in Leuven (UNESCO-werelderfgoed), de place to be.

Eindejaarsmenu

In de periode van 27 november 2023 tot 14 januari 2024 geniet je bij reservatie van een drie- of viergangenlunch of -diner een speciale eindejaarspromotie. Faculty Club heeft met veel zorg en aandacht een overheerlijk eindejaarsmenu samengesteld dat je gasten zal betoveren. Organiseer je liever een receptie, buffet of walking dinner? Dan kun je kiezen uit verschillende culinaire formules. Uiteraard kan er ook een formule op maat uitgewerkt worden.

Offerte op maat

Heb je interesse? Neem dan contact op met het salesteam voor een uitgewerkte offerte via 016 32 95 00 of via info@facultyclub.be. Ze staan altijd voor je klaar.


Delen

Direct contact

Faculty Club

Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
+32 16 32 95 00
info@facultyclub.be
www.facultyclub.be