Leestip: Inspirerend spreken als leider | C/A Planner

Leestip: Inspirerend spreken als leider

5 strategieën om te communiceren met impact

Inspirerende communicatievaardigheden beheersen is onmisbaar voor elke leider of voor iedereen met leiderschapsambities. Het vermogen om te inspireren creëert een positief spiraaleffect dat individuen, teams en organisaties laat uitgroeien tot iets wat exponentieel beter is dan voorheen.

Inspirerend presenteren en communiceren

In 'Inspirerend spreken als leider' laat Filip Muyllaert een vernieuwend en verhelderend licht schijnen op inspirerend presenteren en communiceren. Wat maakt leiders tijdens een toespraak zo inspirerend en hoe geef ook jij mensen en ideeën stuwkracht met woorden en next-level storytelling?

Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft nazinderen en een transformerend effect heeft? Hoe stimuleer je verbeeldingskracht en maak je een onzichtbare toekomst zichtbaar? Of hoe klink je als leider verrassend, vernieuwend en prikkelend? Het zijn maar enkele van de vele thema’s die in dit boek aan bod komen.

Concrete communicatietips en storytellingtechnieken

Het vermogen om te inspireren – de overtreffende trap van overtuigen en motiveren – is niet het voorrecht van enkelen. Ook jij kan de krachtprincipes leren. Inspirerend spreken als leider reikt je een pak concrete communicatietips en storytellingtechnieken aan en stoomt je klaar voor een volgend niveau van leiderschap.

Het boek is verkrijgbaar in het Nederlands (soft cover) en het Engels (hard cover).


Filip Muyllaert is expert in inspirerende leiderschapscommunicatie, presentatiestrateeg en motiverend spreker die op
alle continenten zijn publiek kan begeesteren. De principes, tips en ideeën in dit boek zijn gebaseerd op zijn ervaring van de
afgelopen 15 jaar met het coachen van leiders die strategisch belangrijke boodschappen moeten overbrengen.


 

Goed gedaan! Spreken in het openbaar is een vaardigheid, geen talent, en dat is goed nieuws, want het kan geleerd worden. Filip deelt inspirerende verhalen, anekdotes en strategieën die iedereen kunnen helpen zijn of haar stem te vinden.'

Seth Godin, auteur van 'This is Marketing'
Terug naar overzicht