Inlassingen | C/A Planner

Inlassingen

Geef je bedrijfsevent een krachtige stroomstoot

Je raadt het misschien al: de naam WATT The Firms hint naar een oude industriële site in Gent, waar een energiebedrijf en motoroliefabrikant gevestigd waren. Na een doorgedreven duurzaam renovatieproject door Revive is WATT The Firms vandaag een bruisende hotspot van jonge, frisse en vooruitstrevende office- en eventspaces.

lees meer

Kies uit meer dan 270 teambuildingactiviteiten op één handig doorzoekbaar platform

Als je op zoek bent naar een teambuilding en je echt een mooi overzicht wilt van alle mogelijke activiteiten , raden we je aan om eens een kijkje te nemen naar de vele originele concepten op het teambuildingplatform Funkey. Verdeeld over zes types teambuilding – vol actie, eerder culinair, overgoten met cultuur, leerrijke workshops, speelse of feestelijke formules – met zoekmogelijkheden op budget, regio en aantal personen.

lees meer

Organiseer je eindejaarsreceptie in de eerste autonome bio-ecologische kaswoning

Verrassen met je personeels- of eindejaarsreceptie: het is een jaarlijkse zoektocht. Waarna je toch weer gewoon bij het glas bubbels en de toastjes met zalm uitkomt bij jou op kantoor. Wil je dit jaar echt eens iets helemaal anders? Kies dan voor de eerste autonome bio-ecologische kaswoning als decor. Een echte anders-dan-anders (en leerrijke) ervaring voor je gasten.

lees meer