Inlassingen | C/A Planner

Inlassingen

Kies uit meer dan 270 teambuildingactiviteiten op één handig doorzoekbaar platform

Als je op zoek bent naar een teambuilding en je echt een mooi overzicht wilt van alle mogelijke activiteiten , raden we je aan om eens een kijkje te nemen naar de vele originele concepten op het teambuildingplatform Funkey. Verdeeld over zes types teambuilding – vol actie, eerder culinair, overgoten met cultuur, leerrijke workshops, speelse of feestelijke formules – met zoekmogelijkheden op budget, regio en aantal personen.

lees meer

Organiseer je eindejaarsreceptie in de eerste autonome bio-ecologische kaswoning

Verrassen met je personeels- of eindejaarsreceptie: het is een jaarlijkse zoektocht. Waarna je toch weer gewoon bij het glas bubbels en de toastjes met zalm uitkomt bij jou op kantoor. Wil je dit jaar echt eens iets helemaal anders? Kies dan voor de eerste autonome bio-ecologische kaswoning als decor. Een echte anders-dan-anders (en leerrijke) ervaring voor je gasten.

lees meer

Hyperrealism Sculpture. Ceci n'est pas un corps.

'Hyperrealism Sculpture. Ceci n'est pas un corps.' is een tentoonstelling rond hyperrealisme, een vorm van figuratieve kunst die in de jaren zeventig de Amerikaanse kunstscène binnendrong, in La Boverie (Luik), van 22 november 2019 tot 3 mei 2020. De tentoonstelling is een coproductie van Tempora, IKA, Demeter en de stad Luik.

lees meer