Faculty Club | C/A Planner

Faculty Club

Where history meets the future

Faculty Club, UNESCO-werelderfgoed, ontvangt zijn gasten in een eeuwenoud historisch kader.

Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof de ideale plek voor al je vergaderingen, recepties en feesten. Bezoekers kunnen er in alle rust genieten van een uniek kader met alle moderne infrastructuur en een uitstekend gastronomisch aanbod.

Creativiteit en innovatie

The WestWing biedt met zijn vier inspirerende ruimtes de ideale omgeving voor innovatief en creatief vergaderen. Dat vergaderproces wordt volledig digitaal ondersteund door een hypermoderne interactieve wand die een ontwerpproces van a tot z instant digitaal verwerkt en beveiligd archiveert.

Unieke feestzalen

Ontvang je genodigden in stijl en comfort. Elke zaal heeft een fantastisch kader. In de 13de-eeuwse Infirmeriezaal is er plaats voor 200 personen. De aparte salons zijn dan weer een gezellige plek voor kleinere groepjes. Faculty Club staat voor culinaire kwaliteit. Het gastronomische aanbod voor recepties, seminaries, banketten of trouwfeesten is dan ook enorm uitgebreid.

Cum Laude

In het à-la-carterestaurant Cum Laude kun je genieten van een gastronomische lunch of diner. Van maandag tot vrijdag serveren ze een Frans-Belgische keuken, à la carte en volgens het ritme van de seizoenen. Bij mooi weer kun je tafelen op het sfeervolle terras in de Garden Lounge. Het unieke kader, het gastronomische aanbod, de centrale ligging, de vlotte bereikbaarheid, de gratis parkeergelegenheid en de overnachtingsmogelijkheden naast de deur maken van Faculty Club een geschikte locatie.

Ontvang je genodigden in stijl en comfort.

Delen


Meer inspirerende tips

Faculty Club, de prachtige meeting- en eventlocatie in het Groot Begijnhof van Leuven, kan ook de catering bij je thuis, op locatie of in je bedrijf verzorgen.

lees meer

Faculty Club biedt je de kans om op zondag 19 maart te genieten van een heerlijke lunch met aansluitend de voetbalwedstrijd OHL-Anderlecht.

lees meer

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

lees meer

Direct contact

Faculty Club

Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
+32 16 32 95 00
info@facultyclub.be
www.facultyclub.be