Faculty Club | C/A Planner

Faculty Club

Faculty Club: comfortabel vergaderen en culinair genieten

Voor wie in de allerbeste omstandigheden in Leuven wil vergaderen, biedt het eeuwenoude historische kader van Faculty Club het passende, eigentijdse antwoord.

Faculty Club mag immers de Infirmerie van het Groot Begijnhof uitbaten. Dit unieke complex dateert uit de 13de eeuw en werd in 2000 Unesco-werelderfgoed.

Meetings in een uniek historisch kader

De prachtig gerestaureerde gebouwen beschikken over alle moderne comfort voor de veeleisende bezoeker. De splinternieuwe WestWing biedt de ideale omgeving voor innovatief en creatief vergaderen. Bij mooi weer kun je ook kiezen voor een open air meeting op het terras van de trendy Garden Lounge. Voor de organisatie van residentiële seminaries werkt Faculty Club nauw samen met de Leuvense hotels.

Dit alles maakt van Faculty Club de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, productvoorstellingen, persconferenties of meerdaagse congressen. Je hebt de keuze tussen verscheidene all-in vergaderarrangementen of een volledig gepersonaliseerd programma. De seminar coach staat de organisatoren met raad en daad bij. In het kader van incentives en teambuildings helpt de customer delight host graag met het vinden van de ideale activiteit. We kunnen alvast het golfarrangement aanraden, waarbij je een halve dag vergaderen combineert met drie uur indoorgolf onder begeleiding van een professional.

Culinaire verwennerij van een topchef

Vergaderen bij Faculty Club is pure culinaire verwennerij. Topchef Lars Vleminckx biedt de gasten elke middag een heerlijk dagmenu aan. Ook voor banketten en feesten, zowel voor professionele gelegenheden als in familieverband, heeft Faculty Club een uniek aanbod. In de prachtige Infirmeriezaal kunnen groepen tot 200 personen terecht, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden.

In het à la carterestaurant Cum Laude, door Michelin bekroond met twee vorkjes, kun je van maandag tot vrijdag terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bij mooi weer worden de gerechten geserveerd op het terras, ongetwijfeld het mooiste van Leuven.

Faculty Club ligt aan de Leuvense Ring op wandelafstand van het bruisende stadscentrum en is vlot bereikbaar via de E314 en de E40. Vanaf de Zaventemse luchthaven ben je er op 20 minuten. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van de ruime parking (250 plaatsen).

Vergaderen bij Faculty Club is pure culinaire verwennerij.

Delen

Datum

13 June 2018