Inspiration Club | C/A Planner

Word lid van de Inspiration Club en ontvang unieke tips voor je volgende meeting of event

De Inspiration Club is hét werkinstrument voor de meeting- en incentiveplanner. Een club waar je op een vraag ook een antwoord krijgt. Meer nog: waar we zelfs proberen te anticiperen op je vragen.

Word nu lid voor € 125/jaar en tijdens je 1 jaar durende lidmaatschap heb je recht op:

  • Kortingen (tot gratis toegang) op events van CORPORATEPLANNER.be en partners
  • Een insidersnieuwsbrief met telkens alle nieuwe locaties en telkens de rubriek 10 Ongezien.
  • Sneak previews en voorrang bij uitnodigingen voor site inspection trips, events, ...
  • Alle digitale nieuwsbrieven van CORPORATEPLANNER.be (12 per jaar)
  • Speciale aanbiedingen voor meetings, incentives en events enkel voor leden
  • Tal van niet te missen ad hoc acties het hele jaar door
  • 1 jaar vraag-en-antwoordservice via inspiration@corporateplanner.be: je kunt ons maandelijks een vraag stellen voor je volgende meeting, incentive of event en wij (of onze partners) geven je gegarandeerd 3 tips.

De eerste 15 nieuwe leden die weten wat de naam is van de vergadervilla van Badhotel Renesse, krijgen een waardevoucher voor 15% korting toegestuurd (op verblijf, periode volgens beschikbaarheid) voor deze Zeeuwse hotelparel. Actie zolang de voucher voorradig zijn of tot 15 september.

Wat mag je zoal verwachten van een nieuwsbrief van Inspiration Club?

Dit is de unieke content uit de eerste nieuwsbrief van 15 mei. Wil je in de toekomst toegang blijven hebben tot soortgelijke inhoud, word dan nu lid. Je kunt dan eenvoudig deze artikels lezen met het e-mailadres waarmee je lid bent.

Wedstrijd: win een kortingsvoucher (15 %) op een verblijf in Badhotel Renesse

In elke editie van de nieuwsbrief van Inspiration Club kun je een leuke wedstrijd verwachten. In deze maak je kans op een van de 15 kortingsvouchers voor Badhotel Renesse, tenminste als je weet hoe de naam van de vergadervilla luidt van deze Zeeuwse hotelparel. Je vult het antwoord gewoon in bij je inschrijving in de Inspiration Club.

Tien Ongezien

In elke nieuwsbrief krijg je 10 ideeën die nog nooit eerder bij ons zijn verschenen en die je wellicht ook nog niet veel elders hebt gezien. Uit onvermoede bronnen, insidertips, ... we verrassen je elke editie opnieuw. Of kende jij de klingelende klokjes van Facteurs d'Amour al?

Ontdek de 10 tips

Benieuwd

Benieuwd naar de nieuwtjes uit de sector? Die krijg je om de twee maanden in korte telexstijl. In deze eerste editie lijsten we enkele nieuwigheden uit 2017 en begin 2018 op. Vergaderen in een oude textielfabriek of in een drijvende brouwerij op de Donau?

Naar de nieuwigheden

Zwitserlandquiz

Hoe goed ken jij Zwitserland als bestemming voor meetings en incentives? Speel de quiz en leer nieuwe ideeën kennen voor je volgende meeting in Zwitserland. Zelfs Charlie Chaplin passeert. Wie weet win je een echt Zwitsers zakmes?

Speel de Zwitserlandquiz