Feestelijke eindejaarsevents | C/A Planner

Feestelijke eindejaarsevents

Wacht niet langer, boek je eindejaarsevent nu al

Het Crowne Plaza Brussels Airport hotel zal vanaf half november het startsein geven voor het organiseren van evenementen met een feestelijke touch. Kies je voor Winter Wonderland of Indoor Glamour, geïnspireerd op Great Gatsby?

Winter Wonderland

Op het terras zal er een Winter Wonderland gecreeërd worden door middel van een volledig uitgerust feestpaleis, waar je je volledig in een andere wereld waant. Hier biedt het hotel een volledige avond aan, inclusief 30 minuten cocktail, driegangendiner inclusief dranken en twee uur open bar.

Je kunt in deze optie kiezen om zelf de sfeer te bepalen door middel van je eigen playlist of je te laten verrassen. Om het plaatje compleet te maken zal er een minikerstmarkt gecreëerd worden door middel van chalets, waarbij je kunt kiezen om de gasten te verwarmen met een glühwein of een pretzel.

Great Gatsby

Liever een glamoureus tintje? Kies dan voor de ballroom van 396 m², volledig in Great Gatsby-thema, met welkomstcocktail, driegangendiner inclusief dranken, twee uur open bar en een dj om de voetjes van de vloer te krijgen en de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Mag het iets extra zijn? Er zijn verschillende upgrades beschikbaar voor zowel het menu, de dranken als het entertainment. Denk hierbij aan een gin-tonicbar, een ijssculptuur, een extra uur dj, een fotobox, livesaxofonist of jazzzanger ... Wat het ook is, de ervaren event experts zullen je van begin tot eind begeleiden.

Contact

Wil je graag meer informatie, neem dan contact op met een van de event planners op +32 (0)2 416 33 00 of via bruzm.sales@ihg.com of hou de Facebookpagina nauwlettend in de gaten voor exclusieve sneak previews.


Delen

Direct contact

Crowne Plaza Brussels Airport

Da Vincilaan 4
1831 Diegem
+32 (0)2 416 33 00

bruzm.sales@ihg.com
www.ihg.com/crowneplaza
www.facebook.com/BruCrowne