Crowne Plaza Brussels Airport | C/A Planner

Crowne Plaza Brussels Airport

Crowne Plaza Brussels Airport: een rustige locatie vlak bij Brussel

Het moderne Crowne Plaza Brussels Airport is de ideale vergaderlocatie op een steenworp afstand van Brussel en de grote snelwegen.

Het hotel is amper 5 minuten verwijderd van Brussels Airport en biedt tevens een gratis shuttle, die volgens schema naar het hotel en de nabijgelegen bedrijven rijdt. Kom je met de wagen naar het hotel? Dan kun je die op de ruime parking kwijt.

Uitzicht op het park

Het hotel is omgeven door een park met tuinen en een serene vijver vol flora en fauna. Je kunt genieten van dit uitzicht vanuit het gehele hotel. Het terras biedt in de zomer plaats aan 200 gasten en de vaste barbecue zal regelmatig de gasten voorzien van steeds wijzigende buffetten. In de winter is het terras ook open voor winterevenementen.

In de ruime en lumineuze lobby vind je tevens de bar, waar je een ruime keuze hebt uit Belgische bieren en de nieuwste ontwikkeling, een heuse gin-tonicbar. De lobby is ook de ideale plek voor afspraken. Door de omvang van de lobby ben je op elk moment verzekerend van een plek.

Ongestoord vergaderen

Wil je liever een aparte ruimte? Het hotel biedt 17 vergaderzalen aan, gaande van een boardroom voor 2 personen tot een conferentiezaal voor maximum 350 personen. In de vergaderzalen beschik je standaard over de basisbenodigdheden, waaronder draadloze (wifi) beamers, scherm, twee flipcharts, meeting survival kit en water, muntjes en notepads voor de deelnemers.

Het hotel biedt 315 kamers aan, met een keuze uit standaard, club kamers of suites. De ruime kamers bieden een ruime werkplek, zithoek en badkamer met zowel bad als douche.

Heerlijk lunchen

Last but not least beschikt het hotel over een restaurant met hedendaagse keuken, onder leiding van executive chef Francisco Carrasco. Op weekdagen kun je er tijdens de lunch genieten van een (dagelijks wisselend) buffet, alsook van het à la carte menu, waarop je lokale producten kunt vinden, volgens het seizoen.

Het gehele Crowne Plaza Brussels Airport team kijkt ernaar uit je te ontmoeten. Wil je een rondleiding? Neem contact op via +32 (0)2 416 33 00 of bruzm.sales@ihg.com.

Het hotel heeft 17 vergaderzalen, gaande van een boardroom voor 2 personen tot een conferentiezaal voor 350 personen.

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Direct contact

Crowne Plaza Brussels Airport

Da Vincilaan 4
1831 Diegem
+32 (0)2 416 33 00
bruzm.sales@ihg.com
www.ihg.com/crowneplaza
www.facebook.com/BruCrowne