Crowne Plaza Brussels Airport | C/A Planner

Crowne Plaza Brussels Airport

Ontdek unieke vergadermogelijkheden bij Crowne Plaza Brussels Airport

Op zoek naar de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen rond Brussel? Crowne Plaza Brussels Airport biedt een volledige ervaring voor je corporate evenementen.

Natuurlijk daglicht en flexibel

De vergaderzalen zijn doordrenkt met natuurlijk daglicht en vrij van pilaren, waardoor ze een flexibele omgeving bieden. Of je nu een intieme vergadering of een groot evenement organiseert, Crowne Plaza heeft er de ideale ruimtes voor. Bovendien kunnen je gasten genieten van de rust en groene schoonheid van het park dat achter het hotel ligt.

Gastronomisch genieten

Laat de getalenteerde chef-koks je zintuigen verwennen met culinaire hoogstandjes tijdens je bijeenkomst of event. De cateringdiensten zijn op maat gemaakt om aan al je wensen te voldoen. In restaurant Craft geniet je van unieke cocktails en gerechten met lokale producten.

Gratis luchthavenshuttle en parkeergelegenheid

De locatie nabij de luchthaven biedt een gratis luchthavenshuttle, 170 parkeerplaatsen en uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. Tevens heeft het hotel tien laadpunten voor elektrische voertuigen.

Duurzaamheidsinitiatieven voor een betere toekomst

Crowne Plaza Brussels Airport streeft naar een duurzame toekomst. Ze nemen actieve initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verminderen, zoals recyclingprogramma's, energiebesparende maatregelen en gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ze zijn trots om een partner te zijn bij je inzet voor duurzaamheid. Samen zetten we stappen naar een groenere en betere wereld.

Professioneel team

Een toegewijd team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van je evenement. Ze streven ernaar om elk detail perfect te maken.

Bij Crowne Plaza Brussels Airport creëren ze onvergetelijke zakelijke ervaringen. Neem contact op en ontdek hoe ze een van je volgende evenementen kunnen laten schitteren.

Of je nu een intieme vergadering of een groot evenement organiseert, Crowne Plaza heeft de ideale ruimtes.

Delen

Direct contact

Crowne Plaza Brussels Airport

Da Vincilaan 4
1831 Diegem
+32 (0)2 416 33 00

bruzm.sales@ihg.com
www.ihg.com/crowneplaza
www.facebook.com/BruCrowne