The Dominican | C/A Planner

The Dominican

Til je meetings naar een hoger niveau in dit uitstekende businesshotel

The Dominican belichaamt verfijning en comfort midden in het kloppende hart van Brussel, vlak bij de Koninklijke Munt en het Operagebouw.

Nog een voordeel van die unieke ligging: de pracht van de Brusselse Markt ligt op een luttel minuutje wandelen. Praktisch is ook de nabijheid van het Centraal Station, eveneens op wandelafstand.

Uniek decor voor events en overnachting

The Dominican, een verborgen parel in boetiekstijl in het hart van Brussel, is een trots lid van de gewaardeerde collectie Design Hotels. Het hotel biedt een onevenaarbare setting voor bedrijfsevenementen en een onvergetelijk verblijf. Gasten worden met open armen ontvangen in deze exquise locatie van FG Stijl.

De rijke geschiedenis van The Dominican Hotel gaat terug naar 1465, toen het gebouw een klooster was. Het was ook nog het schuiloord en de werkplaats van de Franse neoklassieke schilder Jacques-Louis David. Die eeuwenoude charme gaat vandaag hand in hand met het moderne comfort van een echt boetiekhotel, waar gasten zich helemaal in de historische sfeer kunnen wentelen.

180 m² aan event- en vergaderruimte

Een troef is zeker de patio van het hotel, een serene oase te midden van een levendige stad. Ideaal voor zomerbijeenkomsten of een moment van ontspanning tussen de meetings door.

De meetingfaciliteiten op 180 m² zijn bijzonder divers en flexibel, met zalen met verstelbare wanden. Zo kun je in The Dominican tot 120 personen ontvangen in theater- of dinerstijl, en tot 45 personen  in U-opstelling. Privémeetings, events op maat of bijzondere inkleding voor een diner: het hotel houdt rekening met al je voorkeuren en zorgt voor een comfortabele, productieve werkomgeving.

State-of-the-arttechnologie

Met de aanwezige state-of-the-arttechnologie til je je meeting naar een nog hoger niveau: een verplaatsbare 75-inch tv, draadloze presentatiesystemen en 4K-projectoren dragen bij tot de slagkracht van de meeting.

Genieten van een drankje of culinaire verwennerij

Na een productieve meeting kunnen de vergadergasten wegzinken in de fluwelen fauteuils in het rijkelijke decor van de bar, waar je kunt nippen van een klassieke cocktail of mocktail of je wagen aan een van de creaties van het huis. Culinaire verwennerij lonkt dan weer in het restaurant Grand Lounge, waar je smaakpapillen verwend worden met authentieke smaken.

Het toegewijde event-team staat klaar om op elke vraag een gepersonaliseerd antwoord te formuleren en zo aan alle verwachtingen te voldoen. Neem contact op met The Dominican en ze zullen je uitnodigen om het hotel even te bezoeken en kennis te maken met hun ongeëvenaarde gastvrijheid in het hartje van Brussel, waar zaken en ontspanning harmonieus samengaan.

Met de state-of-the-arttechnologie til je je meetings naar een hoger niveau.

Delen


Meer inspirerende tips

Naarmate het jaar ten einde loopt, is er geen betere plaats om het feestseizoen te starten dan bij the Dominican.

lees meer

In september gaat de brunch van start in combinatie met het evenement Design September.

lees meer

Een vernieuwde ervaring voor je vergaderingen

lees meer

Ontdek de toekomstige elegantie van The Dominican

lees meer

The Dominican Summer Terrace wordt de plaats waar je heen gaat als je de zomer viert.

lees meer

The Dominican stelt voor: drie fietspakketten om Brussel te verkennen.

lees meer

The Dominican hotel in hartje Brussel organiseert dit jaar je evenementen tijdens de eindejaarsperiode, om ten volle te kunnen genieten met vrienden en familie.

lees meer

Direct contact

The Dominican

Leopoldstraat 9
1000 Brussel
+32 (0)2 203 08 08

info@thedominican.be 
www.thedominican.be