The Dominican Summer Terrace | C/A Planner

Een ode aan het leven en aan de zomer

The Dominican Summer Terrace wordt de plaats waar je heen gaat als je de zomer viert.

The Dominican Summer Terrace vind je tot 30 september 2023 aan de Léopoldstraat 9 en is elke dag behalve zondag open van twaalf tot tien. Je kunt er terecht vanaf de middag voor een glas champagne en fantastisch eten.

Beter dan op reis gaan

Natuurlijk zijn er lunch, hapjes en dinner. Denk aan kaviaar, high tea, seafood en meer. En drankjes, bien évidemment. Er is een reden waarom ze hun zomerterras lanceren: Brusselaars verdienen het. De verkeersvrije zone achter de Munt en Muntpunt is zo fantastisch dat het eigenlijk gek is dat ze het nog niet eerder gedaan hebben. Maar dat maken ze dit jaar dus goed. Samen met hun partners Remy-Cointreau, Champagne Palmer en Royal Belgian Caviar House zorgen ze ervoor dat je het jammer vindt dat je op reis moet vertrekken. Blijf toch gewoon hier en geniet van de sfeer.

Highlights van het menu

Bij The Dominican Summer Terrace kun je terecht voor verfrissende, verfijnde gerechten. De kaart legt een bijzondere focus op dagverse zeevruchten. Denk aan gegratineerde oesters of heerlijke Belgische kaviaar. Hapjes om je glas bubbels te vergezellen, high tea of een uitgebreid diner: alles is mogelijk in de verkoelende schaduw van het prachtige terras.  

Alles is beschikbaar van maandag tot zaterdag.
• Drankenkaart beschikbaar van 12.00  tot 22.00 uur
• Menukaart beschikbaar van 12.00 tot 22.00 uur

Toegankelijkheid

Op wandelafstand van The Dominican Summer Terrace bevinden zich Parking Ecuyer en Parking de Munt. Die zijn elke dag 24 uur open. Raadpleeg voor verdere informatie de website van Interparking. De Léopoldstraat is een voetgangerszone. Wie niet zelf wil rijden, kan uiteraard gebruikmaken van een taxidienst of de MIVB. Halte Brouckère (metro 1 en 5, tram 3 en 4) ligt op 200 meter afstand.  

Reserveren

Om zeker te zijn van een plaatsje op The Dominican Summer Terrace is reserveren aangeraden. Dat kan via thedominican.be/summerterrace of telefonisch op 0032 (0)2 203 08 08.


Delen

Direct contact

The Dominican

Leopoldstraat 9
1000 Brussel
+32 (0)2 203 08 08

info@thedominican.be 
www.thedominican.be