Brussels by Bike | C/A Planner

Brussels by Bike

The Dominican stelt voor: drie fietspakketten om Brussel te verkennen.

De mooiste plekjes van Brussel

Wist je dat Brussel meer dan 284 km aan fietsroutes klaarliggen heeft?. Voor ieder wat wils, met pompeuze gebouwen, art-decostijlen, comic art en meer dan 700 m² aan zuiverende groene longen. Je kunt van dat alles genieten en de prachtige stad Brussel ervaren zoals nooit tevoren dankzij drie uitgekiende, geheel unieke fietspakketten, inclusief een verfrissende stop met een drankje.

Je kiest zelf je fiets of scooter

Fietsen is de ideale manier om de verborgen parels en adembenemende uitzichten van de stad te verkennen. The Dominican biedt het perfecte startpunt voor je avontuur. Alle routes starten en stoppen aan het hotel en je kiest zelf je favoriete tweewieler: een traditionele fiets, een elektrische fiets of een elektrische scooter.

Uitgebalanceerde routes

Op de uitgebalanceerd samengestelde routes krijg je de kans om alle must-see bezienswaardigheden en hotspots van de stad te verkennen. Mis deze geweldige kans niet om het beste van Brussel per fiets te ervaren. Boek via de link en maak je klaar om de stad op een geheel nieuwe manier te ontdekken.


Delen

Direct contact

The Dominican

Leopoldstraat 9
1000 Brussel
+32 (0)2 203 08 08

info@thedominican.be 
www.thedominican.be