Eindejaarsfeesten | C/A Planner

Eindejaarsfeesten

Naarmate het jaar ten einde loopt, is er geen betere plaats om het feestseizoen te starten dan bij the Dominican.

Het luxehotel staat helemaal klaar om je eindejaarsvieringen onvergetelijk te maken. Van betoverende decoratie en verrukkelijke gerechten op oudejaarsavond tot ontspannende brunches op nieuwjaarsdag: the Dominican is je ultieme bestemming voor een feestseizoen om te onthouden.

Kerstdiner op 24 december 2023

Nodig op 24 december 2023 je familie en vrienden uit om Kerstmis te vieren in de Grand Lounge van the Dominican. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van het kerstseizoen en te ontspannen terwijl je uitkijkt naar de magie van Kerstmis. Geniet van een heerlijk viergangenmenu dat speciaal samengesteld is voor die bijzondere avond.

Oudejaarsavondextravaganza op 31 december 2023

Neem afscheid van het jaar met een knal op 31 december 2023 bij the Dominican. Geniet van de prachtige ambiance en adembenemende omgeving van dat voortreffelijke etablissement. Je onvergetelijke avond begint met een luxueus vijfgangengaladiner. Als als de klok middernacht slaat, verplaatst het feest zich naar de dansvloer in het hart van het hotel, zodat je tot in de vroege uurtjes kunt dansen.

Nieuwjaarsbrunch op 1 januari 2024

Na de opwinding van oudejaarsavond begin je de eerste dag van 2024 op een ontspannen manier. Verzamel je dierbaren en geniet van een heerlijke nieuwjaarsbrunch op 1 januari 2024 bij the Dominican. Het is de perfecte manier om het jaar te beginnen en je smaakpapillen nog wat langer te laten genieten van de festiviteiten na het oudejaarsfeest.

Vier het met je team: zakelijke evenementen bij the Dominican

Voor zakelijke bijeenkomsten tijdens het magische eindejaarsseizoen biedt the Dominican een ideale locatie. Op maat gemaakte ervaringen wachten op jou en je gewaardeerde team. De privé-evenementruimte is prachtig gedecoreerd en biedt service met zorg en elegantie, aangevuld met een voortreffelijk menu, voor een onvergetelijke ervaring voor je gewaardeerde collega's. Mis de kans niet om dit feestseizoen echt speciaal te maken. Omarm de feeststemming bij the Dominican in Brussel en creëer blijvende herinneringen met je dierbaren of collega's. Reserveer je plaats en kijk uit naar een eindejaarsviering die belooft onvergetelijk te worden.

Een speciaal cadeau van the Dominican: verlaagde kamerprijzen

Om je verblijf nog aantrekkelijker te maken, biedt the Dominican verlaagde kamerprijzen aan. Mis die vroege verrassing niet – neem contact met hen op om je eindejaarsevenementen te combineren met comfortabele accommodaties. Dus, bereid je voor om de feeststemming te verhogen, laat de belletjes rinkelen en verwelkom het nieuwe jaar in stijl bij the Dominican. Reserveer vanaf nu je plek voor een onvergetelijke eindejaarsviering.


Delen

Direct contact

The Dominican

Leopoldstraat 9
1000 Brussel
+32 (0)2 203 08 08

info@thedominican.be 
www.thedominican.be