Vlug en milieuvriendelijk naar je Europese meeting- of congresbestemming | C/A Planner

NMBS Internationaal

Vlug en milieuvriendelijk naar je Europese meeting- of congresbestemming

NMBS Internationaal biedt een uitgebreid internationaal spooraanbod in Europa: de hogesnelheidstreinen Thalys, Eurostar, TGV en ICE en de klassieke internationale dag- en nachttreinen naar Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Rijsel.

Je reist van het ene stadscentrum naar het andere zonder files of parkeerproblemen. Ontspan tijdens je rit en gebruik je reistijd als (net)werktijd. Europa verkennen was nog nooit zo gemakkelijk.

Met de Thalys naar je vergaderbestemming

De Thalys verbindt 16 Europese steden, waaronder Parijs, Amsterdam en Keulen. Nieuwe bestemmingen sinds 31 maart 2019: Disneyland Parijs en de Charles de Gaulle luchthaven.

Met de Eurostar naar je meeting

De Eurostar verbindt Londen met belangrijke Europese steden, waaronder Brussel, Parijs, Rijsel, Rotterdam en Amsterdam. Ideaal voor congressen waarbij deelnemers uit deze grootstedelijke hubs komen.

Met de TGV Brussel-Frankrijk naar buitenlandse vergaderbestemming nummer één

In al onze vroegere lezersonderzoeken zetten de lezers van CORPORATEPLANNER.be Frankrijk op nummer één als buitenlandse vergaderbestemming. Dan is het goed om te weten dat de TGV Brussel-Frankrijk Brussel rechtstreeks verbindt met 20 grote steden in Frankrijk, zonder overstappen in Paris Nord.

Met de ICE - Deutsche Bahn naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland

ICE - Deutsche Bahn verbindt tientallen Duitse steden met elkaar en ook met Brussel, Amsterdam, Wenen en Zürich. Tot 7 maal per dag van Brussel naar Duitsland: Keulen in slechts 1,50 uur en Frankfurt Airport in 2,35 uur.   Je kunt bij NMBS Internationaal terecht voor alle groepsaanvragen vanaf 10 personen.

Europa verkennen was nog nooit zo gemakkelijk.

Delen


Meer inspirerende tips

Zo'n 45 % van alle vluchten in Europa omvat verplaatsingen van minder dan 500 km. Als je voor dergelijke korte vluchten de verplaatsingstijd tussen de luchthaven en het stadscentrum en de tijd rekent om in te checken en bagage af te halen, is de trein een waardig en milieuvriendelijk alternatief.

lees meer

Keulen is de Rijnlandse romantische stad bij uitstek. Een wandeling langs de rivier, een kleine cruise of een bezoek aan de kathedraal missen nooit hun effect.

lees meer

Eurostar vormt de ideale keuze als je ontspannen, relaxed en in alle vertrouwen in groep naar Londen wilt reizen. Of je nu met 10 of met 900 personen reist, NMBS Internationaal zorgt altijd voor een oplossing op maat voor jou en je genodigden.

lees meer

Een ticket in 1ste klas kan een pak minder kosten dan je denkt. Het prijsverschil met 2de klas is soms relatief klein, afhankelijk van het moment waarop je boekt en de bezettingsgraad van de trein.

lees meer

Den Haag, de op twee na grootste stad van Nederland, is de thuisbasis van het Nederlandse parlement en de koninklijke familie. Maar dat is lang niet alles: de stad heeft ook een rijke geschiedenis en je vindt er talloze prachtige musea en galerijen, elegante gebouwen en ruime pleinen. Om nog te zwijgen van de kustlijn van 11 km, want Den Haag is een stad aan zee.

lees meer

Direct contact

NMBS Internationaal

Julie Van Haesebroeck
Sales & Account Manager
+32 2 528 26 07
+32 490 66 44 59
julie.vanhaesebroeck@b-rail.be

persoonlijke follow-up
en groepsaanvragen:
group@b-rail.be

www.sncb-international.com/agent