Ontdek vergaderbestemming Den Haag met de trein | C/A Planner

Ontdek vergaderbestemming Den Haag met de trein

Den Haag, de op twee na grootste stad van Nederland, is de thuisbasis van het Nederlandse parlement en de koninklijke familie. Maar dat is lang niet alles: de stad heeft ook een rijke geschiedenis en je vindt er talloze prachtige musea en galerijen, elegante gebouwen en ruime pleinen. Om nog te zwijgen van de kustlijn van 11 km, want Den Haag is een stad aan zee.

Pittoreske binnenstad, stad aan zee

Onmiddellijk na aankomst in het station Den Haag HS wandel je de binnenstad van Den Haag binnen. NMBS Internationaal neemt je graag mee om kennis te maken met deze parel in Nederland en laat zien dat een dag en een nacht perfect zijn om een indruk te krijgen van deze stad aan zee.

Na aankomst in je hotel in het centrum van de stad neem je de fiets richting zee. In Scheveningen kun je kennismaken met het reuzenrad of de zipline voor de durfals of kun je lekker chillen aan het strand. Daarna fiets je door de Keizerstraat, de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen, met authentieke, hippe winkeltjes. Ga verder naar de haven van Scheveningen, waar je de avond culinair en gezellig kunt afsluiten. Scheveningen ligt op slechts 20 minuten fietsen van het centrum van Den Haag.

Na de meeting cultuur en shoppen

Na het ontbijt kun je genieten van cultuur en shoppen in de binnenstad van Den Haag. Na een bezoek aan de illusies van Escher in het paleis en o.a. het Meisje met de Parel in het Mauritshuis kun je terecht in een van de vele gezellige brasserietjes voor een typisch Hollandse lunch. Neem een gids onder de arm voor een leuke wandeling en ontdek zo al de geheimen die deze stad verbergt. Ga zeker ook eens langs bij Panorama Mesdag, het bijzondere ronde vergezicht op de zee, de duinen en Scheveningen. Moe maar voldaan zul je terugkeren van een heerlijk weekendje weg.

Hoe reis je met de trein naar vergaderbestemming Den Haag?

Er rijden dagelijks vier rechtstreekse InterCitytreinen (IC) van Brussel-Zuid naar Den Haag HS. De kortste reistijd is 2,35 uur. 14 Thalys- en 3 Eurostartreinen brengen je van Brussel-Zuid naar Rotterdam, vanwaaruit je een IC-trein richting Den Haag HS neemt. De kortste reistijd is 1,39 uur (inclusief overstap in Rotterdam-Centraal).

Contact

Geïnteresseerd om met een groep richting Den Haag te trekken? Het groepsdepartement van de NMBS staat klaar voor alle reservaties vanaf 10 personen via group@b-rail.be.


Delen

Direct contact

NMBS Internationaal

Julie Van Haesebroeck
Sales & Account Manager
+32 2 528 26 07
+32 490 66 44 59
julie.vanhaesebroeck@b-rail.be

persoonlijke follow-up
en groepsaanvragen:
group@b-rail.be

www.sncb-international.com/agent