Exclusieve catering op locatie | C/A Planner

Exclusieve catering op locatie

Faculty Club, de prachtige meeting- en eventlocatie in het Groot Begijnhof van Leuven, kan ook de catering bij je thuis, op locatie of in je bedrijf verzorgen.

Faculty club komt naar je toe

Voor groepen van 8 tot 45 personen komt er een team voor een gastronomische receptie, lunch of diner naar je toe. Alles is mogelijk: van bedrijfsdiners tot privéfeesten, persconferenties, garden parties en nog veel meer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van die dienst genieten, die verzorgd wordt met dezelfde kwaliteit en standing die je gewend bent in de gebouwen van Faculty Club zelf.

Genieten zonder zorgen

Het team van Faculty Club komt met al het materiaal, een kok en bedienend personeel ter plaatse om er een onvergetelijk etentje van te maken. De tafel wordt mooi aangekleed en de maaltijd wordt nauwkeurig verzorgd van aperitief tot en met dessert. Daarna wordt alles uiteraard netjes achtergelaten.

Inclusief tafeldecoratie

De klant moet zelf alleen maar zorgen voor een ruimte met tafels en stoelen, een keuken of ruimte waar het eten klaargemaakt kan worden en stromend water. Het team zorgt voor de rest. Op aanvraag wordt er zelfs gezorgd voor extra tafeldecoratie, zoals fleurige bloemen of statige kandelaars. Als het nodig is, kun je bij Faculty Club ook extra (receptie)tafels en stoelen huren.

Vraag je offerte

Vraag meer informatie of een offerte aan bij de salesafdeling op 016329500 of via info@facultyclub.be. Reserveer zeker minimaal zeven werkdagen op voorhand.


Delen

Direct contact

Faculty Club

Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
+32 16 32 95 00
info@facultyclub.be
www.facultyclub.be