Cum Laude | C/A Planner

Gastronomisch genieten in een unieke setting

In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof van Leuven word je van maandagmiddag tot vrijdagavond door het keukenteam van Cum Laude verwend met overheerlijke culinaire creaties.

Gevarieerde keuken

De keuken is Frans-Belgisch en varieert naargelang de seizoenen. Er wordt in de mate van het mogelijke gewerkt met streekproducten. Bij Cum Laude kun je zowel à la carte eten als genieten van het seizoens- of lunchmenu.

Mooiste terras van Leuven

De uitstekende service van het zaalpersoneel o.l.v. Koen Devos zorgt ervoor dat alle klanten altijd optimaal en in alle rust kunnen lunchen en dineren. Bij mooi weer kun je terecht op het mooiste terras van Leuven. Want ook op het buitenterras in de Garden Lounge kun je gewoon van de kaart smullen.

Groene Sleutel

Cum Laude is in het bezit van de Groene Sleutel, een internationaal duurzaamheidslabel voor logies, evenementenlocaties, attracties en restaurants. Wie na het diner wil overnachten, kan terecht in het aanpalende Begijnhof Congres Hotel.

Veel parkeerruimte

Met 250 gratis plaatsen biedt Cum Laude meer dan voldoende parkeergelegenheid aan. Je kunt er als je wilt gewenst zelfs je elektrische wagen opladen.

Openingsuren

maandag-vrijdag: 12.00-14.00 uur en 18.30-21.00 uur

Faculty Club heet je hartelijk welkom op hun unieke locatie.


Delen

Direct contact

Faculty Club

Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
+32 16 32 95 00
info@facultyclub.be
www.facultyclub.be