Catering op locatie | C/A Planner

Catering op locatie

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

Alles is mogelijk: bedrijfsdiners, privéfeesten, persconferenties, garden parties en nog veel meer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van deze dienst genieten, die verzorgd wordt met dezelfde kwaliteit en standing die je gewoon bent in de gebouwen van Faculty Club zelf. Momenteel worden groepen tot maximum 40 personen bediend (tot 15 km van Faculty Club).

Culinaire verwennerij

De cateringdienst is de ideale manier om je gasten culinair te verwennen terwijl je er ook zelf van kunt genieten. Hun koks serveren een dagverse, seizoensgebonden keuken. Prikkel je smaakpapillen nog wat extra met hun geselecteerde wijnen. Die kunnen zelfs ook gekozen worden uit de uitgebreide wijnkaart van restaurant Cum Laude.

Materiaal, kok en bedienend personeel ter plaatse

Het team van Faculty Club komt met al het materiaal, een kok en bedienend personeel ter plaatse om er een onvergetelijk etentje van te maken. De tafel wordt mooi aangekleed en de maaltijd wordt nauwkeurig verzorgd, van aperitief tot dessert. Daarna wordt alles uiteraard netjes achtergelaten, zodat je zonder zorgen nog wat kunt nagenieten.

De klant moet alleen zelf zorgen voor een ruimte met tafels en stoelen, een keukenruimte waar het eten klaargemaakt kan worden en stromend water. Extra elementen zoals (receptie)tafels, stoelen, bloemstukken, kandelaars ... kunnen op verzoek bij Faculty Club gehuurd worden.

Meer informatie en reservatie: online via www.facultyclub.be of via de salesafdeling op 016 32 95 00


Delen

Direct contact

Faculty Club

Groot Begijnhof 14
3000 Leuven
+32 16 32 95 00
info@facultyclub.be
www.facultyclub.be