Ecco La Luna | C/A Planner

Ecco La Luna

Teambuilding in al zijn vormen: creatief, speels en soms heel eenvoudig

Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een event (seminarie, personeelsfeest, familiedag, incentive, themafeest ...) of vorming/learning voor je bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven.

Vast format of teambuilding op maat

Kies voor een sprankelend programma op maat of voor een toffe standaardformule. Het aanbod is enorm: mobiele escape boxen, stadsspelen in een stad naar keuze (al dan niet met iPad of tablet-pc), de domino of bamboe experience, tochten met 2pk'tjes (geitjes), tandemfietsen of andere transportmiddelen, het unieke Church Boat-concept, formats zoals Welkom bij de Mol en Team Robinson, verschillende workshops en veel meer.

Luna Digital Lab

Ontdek het Luna Digital Lab, waarmee elk concept via tablets en gamification tot leven komt. Iedere formule is een toffe mix van originele, creatieve en intellectuele uitdagingen, optioneel overgoten met een culinair sausje.

Teamspirit, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid en tactisch doorzicht: alles komt samen in de formats van Ecco La Luna.

Delen


Meer inspirerende tips

Het idee van dubbelspel en sabotage is zo oud als de straat. Ecco La Luna nam dat idee als basis en ontwikkelde daar jaren geleden zijn eigen ludieke teambuildingconcept op.

lees meer

Laat je meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nooit zo dicht bij elkaar gelegen hebben.

lees meer