Winterideeën: samen sterk het nieuwe jaar in | C/A Planner

Winterideeën: samen sterk het nieuwe jaar in

Ontdek de winterse teamevenementen van Ecco La Luna: van creatieve workshops tot spannende teamuitdagingen, allemaal geschikt om je personeels- of eindejaarsfeest meer pit te geven.

Op zoek naar inspiratie voor je komende nieuwjaarsevenement? Ecco La Luna helpt je graag om je volgende teamevenement van a tot z te organiseren op de locatie van jouw wensen, met lekker eten en drinken en fijne activiteiten en entertainment.

Een exquise selectie aan winteractiviteiten

In de zomer trekken we met Ecco La Luna graag naar buiten, tijdens de wintermaanden maken we het binnen zo knus mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden om samen sterk het oude jaar uit te zwaaien of het nieuwe jaar in te luiden: laat de creativiteit in je los tijdens een workshop graffiti of ijssculpturen maken.

Klassiekers zoals een cocktailavond, kerstquiz, domino-ervaring, mobiele escape boxes en de altijd spannende zoektocht naar The Mole staan garant voor teambinding. Prikkel je smaakpapillen met een heerlijke cocktail mystery workshop. Of waarom probeer je niet onze traditionele games, darts of onze nieuwe mobiele curling?


Delen