Nieuw: Solar Buddy, een teambuildingconcept met sociale impact | C/A Planner

Nieuw: Solar Buddy, een teambuildingconcept met sociale impact

Met Ecco La Luna's Solar Buddy teambuildingactiviteit maak je niet alleen een lamp, maar verlicht je ook een kinderleven.

Solar Buddy is een organisatie die energiearmoede wil bestrijden door licht te brengen bij mensen, en vooral kinderen, in moeilijke thuissituaties. Dat doen ze door hun een lamp te geven op zonne-energie – een Solar Buddy. De lampen laden op door overdag zonlicht op te vangen. Daardoor kunnen kinderen 's avonds langer lezen en studeren, wat hun onderwijskansen vergroot en hun toekomst ten goede verandert.

Een uur teamwork helpt een kind voor de komende tien jaar

Ecco La Luna is een samenwerking aangegaan met Solar Buddy en heeft een teambuildingconcept ontwikkeld waarmee je bedrijf een belangrijke sociale impact kan hebben. Tijdens de activiteit leer je wat energiearmoede is en waarom het zo cruciaal is om de strijd ermee aan te gaan. Daarnee moet je team zelf een Solar Buddy samenstellen. Als die in elkaar gezet is, kun je een persoonlijke boodschap schrijven voor de ontvanger en worden de lampen geleverd aan kinderen in ontwikkelingslanden. De activiteit duurt een uur, maar kan het leven van sommige kinderen de komende tien jaar veranderen!


Delen