Winter-Riding-Tours | C/A Planner

Ga mee en vermaak je op de Winter-Riding-Tours

In 2024 organiseert Ecco La Luna op verschillende plaatsen in België Winter-Riding-Tours waarop je zowel individueel als in groep kunt inschrijven.

Met de superleuke, swingende streetsteppers, waarvan het gebruik door medici omschreven wordt als 'de gezondste manier om buiten te bewegen of te sporten', verken je verschillende van onze steden.

Of verken de mooiste natuurplekjes met de e-mountainbikes, de revolutionaire sportfietsen die voor fietsliefhebbers doen wat een skilift voor skiërs doet: onvergetelijk mooie tochten door de natuur bezorgen.

Streetstepper-Tours

Je vertrekt in de groene randen en cruist doorheen de parken en de mooiste plekjes van onze steden. Op het einde van de swingende rit parkeer je de streetstepper aan een op gezelligheid geselecteerd etablissement waar het feestje eventueel verdergezet kan worden tijdens de après-step.

Veilig en aangenaam vervoer terug naar de vertrekplaats of naar het hotel kan ook door Ecco La Luna geregeld worden. Als het geen probleem vormt om vaak halt te houden om naar zijn uitleg over de stad te luisteren, kunnen ze ook een plaatselijke stadsgids meenemen.

E-Mountainbike-Tours

Er wordt altijd gestart met een korte 'clinic', zodat iedereen met basiskennis op zak kan vertrekken.

De volgwagenservice is standaard. Het gezellige 'campervan-bevoorradingsmoment' halfweg de tocht, midden in de natuur, is optioneel.

Het inzetten van de campervan heeft de volgende voordelen:

  • bevoorrading à volonté met lekkere drank, fruit, gebak en noten
  • toilet en EHBO-service
  • sfeervolle muziek
  • mogelijkheid om sfeerbevorderende competitie in te bouwen
  • mogelijkheid om drie personen mee te nemen die de tocht niet willen verderzetten  

Praktische informatie

Voor wie

Je kunt zowel individueel als in groep inchrijven. Je hebt de keuze tussen 'family and friends tours' en 'company and B2B network tours'

Wanneer

Individueel sluit je aan bij een tour op een vastgelegde datum.
Als je in groep komt, kun je zelf een datum voorstellen.

Duurtijd

Ecco La Luna kan zowel een activiteit van enkele uren als een tweedaags programma aanbieden.
Een W-R-Tour kan ook perfect geboekt worden als avondactiviteit of als ochtendactiviteit om een dag met meetings sportief te laten starten.

Locaties

Bij Streetstepper-Tours denken we aan: Antwerpen, Brugge, Genk, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, Mons, Louvain-la-Neuve ...

Bij E-Mountainbike-Tours denken we aan: Bokrijk, Gavere, Genk, Houthalen-Helchteren, Lanaken, Sint-Martens-Latem, de Vlaamse Ardennen, Genval, Louvain-la-Neuve …

Meer informatie aanvragen

Om de datums en de locaties waarop individueel ingeschreven kan worden en de inschrijvingsprijzen te kennen ('the pure re-creation version' of 'the network version') of om een offerte op maat aan te vragen voor je 'friends and family group' of 'company team', mail naar geert@eccolaluna.be of bel naar Wim (0475452743) of Geert (0477263493).


Delen