Event: Plant-Based Dinner bij Faculty Club | C/A Planner

Plant-Based Dinner, Faculty Club Leuven

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseert Faculty Club Leuven een bijzondere culinaire ervaring die niet alleen de smaakpapillen zal verwennen, maar ook de planeet ten goede zal komen.

Duurzaam diner

Het plant-based dinner belooft een avond vol verfijnde gerechten, samengesteld enkel en alleen met de beste plantaardige ingrediënten, met aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Elk gerecht vertelt een verhaal van respect voor de natuur en een streven naar een meer duurzame toekomst.

Vegan wijnen

De plantaardige gerechten worden vergezeld van passende vegan wijnen. Die worden geproduceerd zonder gebruik te maken van dierlijke producten of additieven bij het klaringsproces.

Green Key-certificaart kracht bijzetten

Als houder van het Green Key-certificaat streeft Faculty Club voortdurend naar manieren om de impact op het milieu te verminderen en gasten bewust te maken van het belang van duurzame keuzes. Het plant-based dinner is een uitstekend voorbeeld van hoe culinaire expertise gecombineerd kan worden met groene initiatieven.

Informatie voor meeting planners

Een volledig plant-based menu wordt nog niet aangeboden voor vergadergroepen. Wel kun je bij Faculty CLub altijd vragen naar vegetarische alternatieven binnen het cateringaanbod of volledig kiezen voor vegan of vegie. Met de plant-based avond wil Faculty Club vooral zijn aandacht voor duurzame catering onderstrepen.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 16 maart 2024
  • Locatie: Faculty Club, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven
  • Gratis parkeergelegenheid voor 250 wagens voor de deur
  • Startuur: 19.00 uur
  • Prijs: € 125 per persoon/all-in (aperitief, amuses, vijfgangenmenu, wijnen, waters, koffie/thee)
Terug naar overzicht