Lezerswedstrijd Bierolade | C/A Planner

Win een bier- en chocoladeproefwandeling voor vijf personen met Bierolade

We losten in onze nieuwsbrieven al af en toe een smaakmakertje over Bierolade, het bedrijf waarmee zytholoog Werner Callebaut tastings van bier en chocolade organiseert voor bedrijven. Zo kon je al iets lezen over de bier- en chocoladepairings of over de geschenkboxen als relatiegeschenk of beloning voor het personeel.  

Misschien kwam het water daarbij al in de mond: hoog tijd dus om het proeven op de som te nemen. Als lezer van CORPORATEPLANNER.be kun je een bier- en chocoladeproefwandeling voor 5 personen winnen en zo kennismaken met al het lekkers dat Bierolade te bieden heeft. Met deskundige tekst en uitleg door Werner Callebaut zelf!

Prijsvraag: met welk bier pairde Werner Callebaut ooit een crème-brûléepraline?

Om mee te doen, hoef je alleen te weten met welk bier Werner Callebaut ooit een crème-brûléepraline pairde, een van zijn meer dan 800 combinaties die ooit uit zijn hersenpan ontsproten, zoals je hier kunt lezen (ja, daar kunt lezen - dit is een tip!). 

Voorwaarden:

  • De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 24 juni 2022. In de nieuwsbrief van dinsdag 28 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.
  • De prijs moet opgenomen worden voor 31 december 2022.
  • Het formulier moet volledig ingevuld worden en de deelnemers moeten antwoorden in naam van het bedrijf waarvoor ze de meetings organiseren.
  • Datum voor de tasting op basis van beschikbaarheid en na overleg met Werner Callebaut van Bierolade.
  • Deze tasting kan alleen plaatsvinden in Leuven, Mechelen of Hasselt. 
  • Je kunt uiteraard ook met meer personen komen. Zij betalen dan de gangbare prijzen voor dit event (na overleg met Werner Callebaut).

Je wint nooit iets? Toch wel!

Als je denkt dat je nooit tot de gelukkigen behoort: iedere deelnemer krijgt sowieso achteraf een kortingscode geldig voor 10 % bij de boeking van een tasting met Bierolade en een kortingscode geldig voor 5 % in de webshop van Bierolade. Altijd prijs dus!

Vul het formulier in en win!