Bier- en chocoladepairing | C/A Planner

Bier- en chocoladepairing

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zul je in de zevende hemel zijn met deze proeverij.

Passie voor streekbieren en chocolade

Werner Callebaut is een gepassioneerde bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Hij brengt je zijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

België is een bier- en chocoladeland

De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neemt hij je mee in de rijke, boeiende geschiedenis van ons Belgische bier. Waarom is België het bier- en chocoladeland ? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal ? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier en chocolade?

De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot verrassender combinaties met ongewone ingrediënten. Wat denk je van een wasabitruffel of een praline met apfelstrüdelvulling? De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

Bier- en chocoladeproefwandeling

Wil je graag op ludieke en plezierige wijze een stad ontdekken? Ga op culinaire wandeling met een echte biersommelier. Je verkent de stad, gaat op zoek naar het rijke verleden en houdt halt in unieke cafés. De gids vertelt je dorstlessende verhalen over het café, over hoe je bier en chocolade degusteert en over de karakteristieken van het bier en zijn brouwerij.

In de cafés word je via vele anekdotes, tips en tricks ondergedompeld in de geheimen van de Belgische bierwereld. Proef heerlijke lokale bieren en pralines terwijl je de stad ontdekt. Steeds authentieke café's die ofwel door hun uitgebreide bierkaart of door hun unieke decor en historische verleden uitblinken. Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuildingactiviteit.


Delen

Direct contact

Bierolade

Werner Callebaut
bierkenner / zytholoog
Rue de l'Étoile 6
1350 Noduwez
0494 24 84 11
werner@bierolade.be
www.bierolade.be