Bierolade | C/A Planner

Bierolade

Wil je alles te weten komen over bier en chocolade?

Eventueel in combinatie met een culinaire wandeling in een Belgische stad.

Workshop proeven

Wat dacht je van een leuke avond of interessante workshop waarin je de kunst van het proeven van artisanale pralines, chocolade en streekbieren leert?

Bierolade heeft voor elk wat wils: workshops, tastings, voordrachten, foodpairing en andere teambuildingactivititeiten rijk aan smaak.

Sluit je volgende vergadering af met een workshop als teambuilding. Organiseer een onvergetelijk feestje of foodpairing thuis of op verplaatsing.

Bierolade reist het hele land door

Wat je ook verkiest: Werner Callebauts jarenlange expertise als zytholoog/bierkenner en chocoladeliefhebber kan je zeker op weg zetten. Bierolade reist het hele land door en komt met veel plezier tot bij jullie. Workshops worden in het Nederlands, Frans of Engels gegeven, zelfs Duits of Zweeds zijn mogelijk.

Snuif je graag nog wat sfeerbeelden op, neem dan zeker eens een kijkje op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van Bierolade. Ben je nieuwsgierig naar wat de deelnemers ervan vonden, lees dan hun testimonials op de website www.bierolade.be.

Sluit je volgende vergadering af met een workshop als teambuilding.

Delen


Meer inspirerende tips

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zul je in de zevende hemel zijn met deze proeverij.

lees meer

In coronatijden tot stand gekomen en een blijvertje is de webshop van Bierolade met verschillende tastingpakketen rond bier en/of chocolade.

lees meer

Direct contact

Bierolade

Werner Callebaut
bierkenner / zytholoog
Rue de l'Étoile 6
1350 Noduwez
0494 24 84 11
werner@bierolade.be
www.bierolade.be