La Grange Nicolas | C/A Planner

La Grange Nicolas

Nieuwe toplocatie voor meetings, events en teambuilding in de Ardennen.

La Grange Nicolas is de nieuwe toplocatie van Wildtrails. In totale rust en afzondering kun je er terecht voor de organisatie van je seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching of feestje.

Vergaderen in een oude vierkantshoeve

La Grange Nicolas is onderdeel van een eeuwenoude vierkantshoeve die met respect voor het oude gebouw volledig gerestaureerd werd tot een exclusief landhuis. Door de jarenlange input en feedback van de gasten is La Grange Nicolas nog meer dan alle andere locaties een inspirerende, verademende en unieke plek. Het is geschikt voor grote groepen of voor kleinere gezelschappen die van veel ruimte en comfort houden.

Sfeervolle vergaderruimtes

Deze sfeervolle toplocatie beschikt over 35 kamers met eigen badkamer, comfortabele meetingruimtes met daglicht, open haard en break-outmogelijkheden en sfeervolle, gezellig ingerichte ruimtes waar zowel vergaderd als nagepraat kan worden.

Een prachtige open keuken, een partyroom met eigen bar in een oude wijnkelder, een uitgestrekt terras en een natuurlijk amfitheater aan de oevers van de Ourthe met een geweldig uitzicht ... elk van deze ruimtes zorgt voor een wauweffect.

Het hele gebouw voor jouw groep alleen

Gedurende je verblijf zul je, zoals altijd volgens het Wildtrailsconcept, de enige gast zijn en zul je samen met je collega's beschikken over de volledige exclusiviteit van dit gebouw. Wildtrails verzorgt de hotel-, meeting- en cateringservice. Het discrete, flexibele team is te allen tijde bereikbaar en beschikbaar voor een vlotte service waar nodig.

Weekendje weg

Deze unieke locatie ligt in Jupille-sur-Ourthe nabij La Roche-en-Ardenne en is vlot bereikbaar met de auto. In het weekend of tijdens schoolvakanties kun je in La Grange Nicolas ook terecht voor een weekendje weg met familie of vrienden.

La Grange Nicolas

Jupille-sur-Ourthe (Rendeux)
35 kamers met 35 badkamers - 92 bedden
5 meeting rooms tot 220 personen
Gratis parkeerruimte en wifi

+32 84 36 85 50
+32 16 29 38 19
+32 56 20 20 39

www.lagrangenicolas.be
www.wildtrails.be


Delen

Direct contact

Wildtrails

+32 84 36 85 50
info@wildtrails.be
www.wildtrails.be