'Buiten-gewone' locaties voor teambuildings, meetings, events, off-site ... | C/A Planner

Wildtrails

'Buiten-gewone' locaties voor teambuildings, meetings, events, off-site, ...

Een onvergetelijke locatie voor een meeting, event, teambuilding of kick-off? Deze authentieke, unieke landhuizen zijn verrassend, inspirerend en verademend.

Volledige exclusiviteit

Op alle locaties geldt eenzelfde concept: de gasten beschikken over de volledige exclusiviteit van de locatie. Tijdens je event of verblijf verzorgt Wildtrails de volledige omkadering en de logistieke ondersteuning. Ze zorgen voor de nodige materialen, het opstellen van de meetingzaal en break-out rooms, een uitgebreide koffiepauze, hotelservice, enzovoort. Wildtrails ziet erop toe dat je team zorgeloos kan genieten in een rustige, exclusieve omgeving.

Ontdek de eigen locaties in de Ardennen

Wildtrails staat garant voor de organisatie over heel de Benelux van originele, sfeervolle en exclusieve teambuildings, klantenmeetings, productlanceringen, events, enzovoort. Ze beschikken over heel wat eigen locaties in de Ardennen (nabij Durbuy en La Roche-en-Ardenne).

Wildtrails staat garant voor originele, sfeervolle en exclusieve evenementen in heel de Benelux.

Delen


Meer inspirerende tips

Het Village Concept combineert verschillende locaties voor grote groepen.

lees meer

De Pastorie is de uitgelezen plek voor je seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching, ... in totale rust en afzondering.

lees meer

In Le Garde-Chasse kan je terecht voor de organisatie van je seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching, ... in totale rust en afzondering.

lees meer

Porte de Cielle is de ideale plek voor je seminarie, teambuilding, meeting, workshop, incentive, coaching, ... in totale rust en afzondering.

lees meer

Nieuwe toplocatie voor meetings, events en teambuilding in de Ardennen.

lees meer

The Barn is de winterpop-up van Wildtrails, in Vilvoorde nabij Brussel, Mechelen en Leuven. Deze unieke locatie wordt gedurende de winter omgebouwd tot een gezellige, magische plek.

lees meer

Direct contact

Wildtrails

+32 84 36 85 50
info@wildtrails.be
www.wildtrails.be