Waals-Brabant | C/A Planner

Waals-Brabant

Een oase van rust in een uniek landschap

Gelegen in een prachtige groene omgeving op amper 20 km van Brussel en midden in het autowegennet strekt zich de provincie Waals-Brabant uit: een ideaal kader voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen (vergaderingen, conferenties, diners...)

Waals-Brabant is synoniem voor dynamiek en diversiteit, met grote parken, een tiental golfterreinen en recente trekpleisters zoals de Stichting Folon, het park Aventure en het Hergé-museum. In het vele groen en op deze culturele locaties zijn tal van evenementenagentschappen actief met tal van boeiende teambuildingformules. Contacteer ons voor de juiste insteek of thema dat bij plannen past !

Tophotels, toplocaties

De regio kan ook prat gaan op een kwaliteitsvol hotelaanbod met een  twintigtal hotels die samen overnachting kunnen bieden aan 2000 personen. Deze hotels bieden vaak uitstekende vergadermogelijkheden, maar je kan ook een totaal andere vergadersfeer opsnuiven in een van de kasteelhoeves, thalasso- en wellnesscentra, restaurants met lekkere streekproducten of juist een moderne, creatieve en geraffineerde keuken. Een capaciteitstopper is zeker ook de congresruimte vlakbij de Université Catholique de Louvain, waar tot 1100 personen terecht kunnen).

Dé golfregio bij uitstek

In dit heuvelachtige en beboste (Zoniënwoud) gebied vindt u 10 golfclubs (18 holes of 9 holes) die tal van mogelijkheden bieden aan bedrijven om seminaries te koppelen aan een evenement (een thema-avonden, golfincentives of anderen). Bij de meeste clubs kan je aankloppen voor formules «op maat » in samenwerking met gespecialiseerde evenementenbureau's.

Enkele topideeën

  • Ontdek het meer van Genval met een cocktail bij de hand op een vlot (15 gasten per vlot)
  • Maak een wandeling door de moestuin van chef-kok John Paquot in Ferme d'Odenge en ga vervolgens zelf mee aan het fornuis staan.
  • Organiseer een VIP Cocktail in de oude brouwerij van de ruïnes van de abdij van Villers gevolgt door een outdoor theatershow.

Contacteer ons voor nog eens een veelvoud aan soortgelijke ideeën !  

Of u nu plannen heeft voor een vergadering, een seminarie, een congres, een beurs, … het BWCB zet zich aan het werk en opent voor u een ruim netwerk van een veertigtal professionele partners !

 

Delen

Direct contact

Waals-Brabant

Florence Camus
Brabant Wallon Convention Bureau
+32 10 75 06 85 | +32 495 432 779
florence.camus@bwcb.be
www.bwcb.be