Vergaderaccommodatie op maat | C/A Planner

BUSINESS-ETAPE

Vergaderaccommodatie op maat

Business-Etape stelt meer dan 50 moderne villa's, karaktervolle gîtes, luxueuze kastelen en topklassedomeinen ter beschikking voor seminars en bedrijfsevenementen.

Business-Etape stelt meer dan 50 moderne villa's, karaktervolle gîtes, luxueuze kastelen en topklassedomeinen ter beschikking voor seminars en bedrijfsevenementen. Deze verblijven voor 8 tot 45 personen zijn speciaal geselecteerd voor hun comfort, karakter en ligging. Ongeacht de verschillende stijlen zijn alle woningen qua luxe 3 tot 5 sterren waard. Alle vergaderzalen beschikken bovendien over de modernste technologische uitrusting.

Waarom in de Ardennen?


Te midden van de natuur wordt de geest verlicht en vallen de spanningen weg. De villa's in het hartje van de Belgische Ardennen, van Spa tot Rochefort via Malmédy en Durbuy, roepen beslist een vakantiegevoel op. Toch passen ze perfect in de werkstrategie. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen garanderen de woningen van Business-Etape een hoog comfort en een serene atmosfeer. Iedereen vindt er het ideale evenwicht tussen werk en ontspanning.

Een waaier van activiteiten


Business-Etape biedt zijn klanten het exclusieve gebruik van talrijke voorzieningen: sauna, hamam, jacuzzi, binnen- of buitenzwembad. Sommige verblijven beschikken over bijkomende troeven, zoals petanquevelden, volleybalterreinen, biljartzalen of andere spelzalen.

Ter aanvulling op de verblijfsinfrastructuur biedt Business-Etape kwaliteitsvolle diensten aan om het verblijf nog aangenamer te maken. Er is keuze uit een heuse waaier van culturele en sportieve activiteiten. Deze worden georganiseerd in samenwerking met de beste dienstverleners van de streek en kunnen zich afspelen op de locatie zelf of ergens in de nabijheid.

Catering van de hoogste kwaliteit


Naast exclusieve locaties en hoogwaardige animatie wordt ook de grootste aandacht aan de catering besteed. Business-Etape biedt samen met plaatselijke traiteurs à-la-cartemenu's van 1 tot 3 sterren aan. Het uitgebreide aanbod laat kennismaken met een inventieve, karaktervolle keuken gebaseerd op Ardense streekproducten. Niettemin beschikken alle privéwoningen ook over een volledige installatie om zelf - in team - te koken.

Wie met Business-Etape in zee gaat voor een seminar of teambuilding kiest voor standingvolle verblijven met alle mogelijke comfort, in een ontspannende en natuurlijke omgeving, met een arsenaal activiteiten ter beschikking om de uitstap nog aangenamer te maken... en dat op een paar kilometer van huis!

Delen

Direct contact

BUSINESS-ETAPE

BUSINESS-ETAPE
Ster 3b - 4970 Stavelot
T: +32 (0) 80 28 16 22
F: +32 (0) 80 29 24 09
E: info@business-etape.com
W: www.business-etape.com