Ultramodern congrescentrum in Bergen | C/A Planner

Ultramodern congrescentrum in Bergen

Het WCCM by Van der Valk Congrès & Spa Hotel Mons is de referentie voor congressen, seminaries, conferenties, recepties en evenementen in Wallonië.

Ultramoderne autitoria

Het congrescentrum is in de eerste plaats een congrescentrum waar verschillende vormen van conversatie tussen mensen plaatsvinden. Dit unieke gebouw, ontworpen door Daniel Libeskind, heeft drie ultramoderne, volledig uitgeruste auditoria die plaats bieden aan 100 tot 500 personen.

Multifunctionele zalen

In de infrastructuur is er ook 1600 m² aan multifunctionele, modulaire zalen: Atrium, Flex Room en Forum, die plaats bieden aan maximaal 1500 personen. Het WCCM heeft ook 12 breakout rooms, ideaal voor werkvergaderingen of thematische workshops. Een business center en coworkingruimtes vervolledigen de faciliteiten.

Op het terrein is er een beveiligde ondergrondse parkeergarage met plaats voor 160 voertuigen. Buiten zijn er nog eens 300 parkeerplaatsen beschikbaar.

Uitzonderlijke ligging

Het hotel geniet een uitzonderlijke ligging aan de rand van de stad Bergen en is te voet bereikbaar in minder dan drie minuten vanaf het treinstation.

Het WCCM ligt aan de autosnelweg E19-E42 Brussel-Parijs/Luik-Parijs, op 45 minuten met de auto van Brussel en Rijsel, 1 uur en 15 minuten van Antwerpen en Luik en 2 uur en 30 minuten van Parijs, Luxemburg en Keulen. De internationale luchthavens van Charleroi, Brussel en Rijsel zijn in slechts 45 minuten te bereiken.

Rechtstreeks contact opnemen

00 32 65 39 02 07
myevent@wccm.eu
www.wccm.eu

Beelden 3 en 4: (c) Eric Bouvier


Delen

Direct contact

Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons

Avenue Mélina Mercouri 7
7000 Bergen
065 39 02 07

info@hotelmons.eu
www.hotelmons.eu
linktr.ee/VanderValkMons