Van der Valk Bergen | C/A Planner

Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons

Een elegant, comfortabel hotelcomplex

Dit hotel in Bergen is ontworpen en uitgerust om aan alle behoeften en eisen van een zaken- of vakantiegast te voldoen.

Modern uitgeruste modulaire zalen

Het hotel heeft 145 kamers en 9 modulaire zalen, uitgerust met beveiligde high-speed wifi, airconditioning en meerdere stopcontacten op de verdieping. Het Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons biedt bedrijven of particulieren de vrijheid om conferenties, seminaries, bedrijfs- of privé-evenementen te organiseren. De keuzemogelijkheden zijn talrijk.

Inrichting volgens de keuze van de klant

De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen en een uitzonderlijke helderheid dankzij de grote erkers en een terras in de zomer. De configuratie van de zalen wordt bepaald volgens de wensen van de klant, voor zover dat haalbaar is. De zalen kunnen ingericht worden in U-vorm, in bioscoopopstelling, klasopstelling, theateropstelling of in blokvorm.

Handige accessoires

Diverse onderwijsaccessoires zijn eveneens verkrijgbaar: flipchart met stiften, scherm, draadloze microfooninstallatie, lessenaar, geluidsversterker, podium, enzoverder. Een reusachtig scherm en een beamer zijn geïntegreerd in elke zaal, waardoor computerhulpmiddelen gemakkelijk aangesloten kunnen worden voor een optimale projectie.

Uitstekende catering

Bovendien biedt het hotel diverse cateringmogelijkheden, van eenvoudige sandwiches tot galadiners.

De configuratie van de zalen wordt bepaald volgens de wensen van de klant.

Delen


Meer inspirerende tips

Het WCCM by Van der Valk Congrès & Spa Hotel Mons is de referentie voor congressen, seminaries, conferenties, recepties en evenementen in Wallonië.

lees meer

Direct contact

Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons

Avenue Mélina Mercouri 7
7000 Bergen
065 39 02 07

info@hotelmons.eu
www.hotelmons.eu
linktr.ee/VanderValkMons