Je bedrijfsevent of personeelsfeest op een unieke locatie aan de kust: Ostend Sailing en Phare East | C/A Planner

Je bedrijfsevent of personeelsfeest op een unieke locatie aan de kust: Ostend Sailing en Phare East

The Outsider Coast organiseert tal van sportactiviteiten aan de kust en in de Westhoek. Ook voor bedrijven hebben ze een uitgebreid aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Aan de kust werken ze onder andere vanuit Oostende.

De Ostend Sailing club in Oostende kreeg dit jaar een volledig nieuwe invulling. De vernieuwde club bevindt zich nu op het strand vlakbij de Oostelijke strekdam en is de ideale locatie voor je teambuilding of bedrijfsevenement.  

Teambuilding in de zomer en winter

De zee, het strand en de duinen bieden heel wat mogelijkheden voor tal van leuke teambuildingsactiviteiten. Niet alleen in de zomer, maar nu ook in het najaar en de winter. Zo kun je kiezen voor een kite-initiatie of een beachbuilding vele proeven op het strand. Geen strandfanaat? Ga met elektrische golfkarren op tocht door Oostende of kies voor een teambuildingprogramma met tal van ludieke proeven op de 2 unieke museumschepen, de Mercator en de Amandine.  

Nagenieten in de Phare East

Voor of na een leuke teambuildingsactiviteit kun je genieten van lekker eten en drinken in de Phare East, de nieuwe bar-bistro aan de vernieuwde club. Een uitgebreid ontbijt? Een heerlijke winterbarbecue of een lekkere lunch met uitzicht op zee? Het kan allemaal.

The Outsider Coast werkt teambuildings volledig uit op maat van je bedrijf. Ostend Sailing en Phare East is alvast een unieke locatie voor je teambuildings, personeels- en eindejaarsfeesten. Met meer dan 22 jaar ervaring zorgt The Outsider Coast voor een onvergetelijke dag voor je bedrijf.


Delen

Direct contact

The Outsider Coast

Brugsevaart 50
8620 Nieuwpoort

+32 58 23 14 04
info@theoutsidercoast.be
www.theoutsidercoast.be