The Outsider Coast | C/A Planner

The Outsider Coast

Fun, sport en cultuur – outdoor of gezellig binnen

Sinds 1996 staat The Outsider Coast in voor de organisatie van tal van bedrijfsevenementen, seminaries, teambuildings, incentives en trophy's. Zo is dit bedrijf uitgegroeid tot je ideale partner.

Een aantal jaren op rij behaalden ze het label 'Charter Duurzaam Ondernemen' en in klantenevaluaties halen ze een tevredenheidsscore van minimum 93,5 %. Een bedrijf waarop je dus kunt vertrouwen voor je events en teambuilding.

Fun, sport en cultuur

Met je team de golven van de Noordzee trotseren? Liever een tornooi van strandsporten of de nieuwste rages bossaball, suppen, flingo of wackitball ontdekken?

The Outsider Coast beschikt over vier uitvalsbases aan de kust. In Westende werken ze vanuit de surfclub De Kwinte en in Oostende vanuit het nieuwe beachpaviljoen. In Nieuwpoort bevindt zich Adventure Island. En dan is er nog Fort Napoleon, de ideale locatie voor een mix van fun, sport en cultuur. In dit fort is er keuze tussen verschillende programma's: het Labyrinth, Operatie Fort Napoleon en de Laserbattle.

Tussen de meetings door even op het strand verademen? De monitoren beschikken over de nodige knowhow om je te leren zeilwagenrijden, kiten, kiteboarden en meer avontuur op maat. Ook met creatieve workshops kan een gepersonaliseerd programma samengesteld worden. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Ga dan aan de slag met de kok voor een smakelijke teamcooking. Of creëer je liever je logo tijdens een workshop bamboesjorren? Alles is mogelijk.

Outdooractiviteiten, maar ook gezellig binnen

Naast outdooractiviteiten kun je ook kiezen voor creatieve workshops of speciale winterprogramma's. Breng tijdens de winterperiode jouw team dichter bij elkaar met een hartverwarmende teambuilding. Samen de kou trotseren om nadien te genieten van een gezellige après-skisfeer met een welverdiende glühwein of gourmet. Er is letterlijk een zee van mogelijkheden!

De winterincentive Fish & Ships wordt georganiseerd op de Mercator en de Amandine, twee museumschepen die aangemeerd liggen in de koningin der badsteden. De deelnemers worden ingeleid in het boeiende, onbekende leven van zeemanschap en visserijkunde. Samenwerking, fun en communicatie staan centraal.

Het teambuildingprogramma Kings & Queens is ook een echte aanrader. In de prachtige kastelen van o.a. Wijnendale en Beauvoorde beleef je een avontuur uit de riddertijd.

Programma van a tot z ... plus een plan B

The Outsider Coast neemt de organisatie van bedrijfsevenementen of incentives volledig op zich, zodat de klant zich in alle rust kan concentreren op de boodschap die overgebracht moet worden. Dat houdt in dat ieder voorstel volledig naar wens wordt uitgewerkt. Op het gebied van entertainment, accommodatie, catering of teamcoaching worden zorgvuldig geselecteerde partners ingeschakeld om het volledige plaatje te doen kloppen.

Stel, je kijkt al een tijdje met het hele bedrijf uit naar de teambuilding aan zee maar 2 dagen op voorhand zien de weersvoorspellingen er niet goed uit. Wat nu? Als enige partner aan de kust biedt The Outsider Coast een 'all-weather verzekering', die je kunt afsluiten voor € 7,50 per persoon. Als het weer dan tegenvalt, wordt er uitgeweken naar Ostend Sea P'lace voor een alternatief indoorprogramma.

Met meer dan 22 jaar ervaring is The Outsider Coast de nummer 1 op het gebied van bedrijfsevenementen aan de kust.

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Operatie Fort Napoleon

Wegens renovatiewerken was het Fort Napoleon een tijd lang gesloten. Vanaf september organiseert The Outsider Coast opnieuw activiteiten op deze unieke locatie in Oostende, waaronder het teambuildingsprogramma Operatie Fort Napoleon.

lees meer

Zeerafting

Zeerafting is een teamsport waarbij 6 tot 12 personen in een grote rubberboot het wilde water proberen te trotseren. Enkel door samen te werken en de bevelen van de stuurman goed op te volgen, vaar je de juiste koers.

lees meer

Beachtrophy

Met je team neem je het op tegen andere teams om na zes proeven (o.a. kubb, tsjoekbal en strandhockey) als beste uit te komen.

lees meer

Kings and Queens

Teambuilding in een middeleeuws kasteel in Beauvoorde of Wijnendale: doorsta alle proeven en ontdek wie de nieuwe koning of koningin van je bedrijf wordt. lees meer

Zeilen met de Nele

Vaar met je team dezelfde koers. Tot zeven zeilen kan deze tweemaster voeren. Om die op te trekken of te reven, is behoorlijk wat teamwork vereist. Deze teambuilding brengt de stoere zeebonk in jou naar boven.

lees meer

Direct contact

The Outsider Coast

Brugsevaart 50
8620 Nieuwpoort

+32 58 23 14 04
info@theoutsidercoast.be
www.theoutsidercoast.be