Sports2 begeleidt je naar je sportieve doelen in 2024 | C/A Planner

Sports2 begeleidt je naar je sportieve doelen in 2024

Sports2, het coaching- en voedingssupplementenbedrijf van voormalig Europees kampioen Rudi Stroobants, helpt sportieve teams hun doelstellingen waar te maken.

Deelnemen aan de 20 kilometer van Brussel, een bedrijfsekiden, de Antwerp Ten Miles, de Roc du Maroc afhaspelen met de mountainbike of de Mont Ventoux beklimmen? Sports2 stoomt je klaar.

Rudi Stroobants kent het sportieve klappen van de zweep als geen ander. Ga je dit jaar een grote sportieve uitdaging aan met je bedrijf, laat dan The Bigger Picture los op je sportieve teams, de trainingsvisie van Sports2.

Screening van de sportievelingen

Vooraleer je een sportieve uitdaging aangaat, loont het om inzicht te hebben in de huidige conditie. Dat kun je onderzoeken met conditietests en/of bloedafnames. Van daaruit kun je gaan bouwen en de groep eventueel indelen in sterkte.

Trainingsopbouw

Op basis van de testresultaten wordt een trainingsschema opgesteld om het doel te bereiken. We stemmen de schema's uiteraard af op beschikbaarheid, maar proberen toch een schema op te stellen dat gericht is op vooruitgang. Al is het maar enkele seconden van je kilometertijd afknijpen bij het lopen of fietsen. Desgewenst lassen we ook persoonlijke begeleiding in van een training op gezette tijdstippen.

Voeding en voedingssupplementen

Voedingsanamnese is een van de speerpunten van Sports2. Met een uitgebreide kennis aan producten om uithouding, kracht, gezondheid of de prestaties te verbeteren, stuwt Sports2 het resultaat nog een paar percentjes omhoog.


Delen

Direct contact

Sports2

Rudi Stroobants
+32 (0)475 32 87 61
info@sports2.be
www.sports2.be
sports2.blog