Schenk het allergezondste van Sports2 aan je werknemers of relaties | C/A Planner

Schenk het allergezondste van Sports2 aan je werknemers of relaties

Sport mag dan al in de naam van Sports2 zitten, niet alle voedingssupplementen zijn louter voor sportievelingen weggelegd. In het gamma ‘Health’ bijvoorbeeld, zitten drie producten die een zegen zijn voor eenieders gezondheid: voor klanten, relaties of je werknemers.

Oxi-Vit

Oxi-Vit is een multivitamine die de belangrijkste mineralen en spoorelementen bevat om zo je weerstand te versterken. Oxi-Vit verhoogt je immuniteit en is zo het ideale product om fit en gezond door het leven te gaan.

Vitamine D

Vitamine D is een vitamine die we vooral uit zonlicht hallen. We hebben ze nodig om calcium en fosfor optimaal aan te wenden voor de botopbouw. Zeker in de wintermaanden, als we minder licht genieten, hebben we weleens een tekort aan vitamine D.

Nitra Forte

Nitra Forte combineert de krachten van de extracten van rode biet en granaatappel. Die zorgen voor een verhoogde bloedtoevoer naar de spieren, zodat de uithoudingsprestatie verbetert. Bovendien kan de ook aanwezige kurkuma ervoor zorgen dat je minder spierpijn hebt en dat er vlugger herstel mogelijk is na een inspanning.

Leuke aanvullende producten onder de 3 euro

Andere kleine producten onder de 10 euro die je samen met die drie gezondheidsknallers kunt schenken om zo een mooi sportief cadeau samen te stellen:

  • Fast Fuel Gel: een koolhydraatrijke energiegel samengesteld uit glucose en fructose in de juiste verhouding.
  • Energy Fruit: snoepreepjes die voor meer dan 50 % uit fruit bestaan. Een lekkere bron van energie.
  • Energy Bar: unieke fairtrade organische reep met een zachte textuur en vol van smaak. De uitstekende combinatie van dadels, haver en walnoten zorgen voor een natuurlijke energieboost.

Hoe bestellen?

De drie Healh-producten kun je online bestellen tegen de publieksprijs tot 10 exemplaren. Neem je meer items af, dan kennen we volumekortingen toe.

Te bespreken:

  • Manier van verzending: naar één adres of elk item naar een verschillend adres
  • Eventueel begeleidende boodschap

Delen

Direct contact

Sports2

Rudi Stroobants
+32 (0)475 32 87 61
info@sports2.be
www.sports2.be
sports2.blog