Ketonen | C/A Planner

Ketonen, wonderbrandstof voor je (sportieve) bedrijfsteams

In het voorjaar barstte een ware mediastorm los omtrent ketonen als prestatieverbeteraar in de wielersport. Heb je sportieve teams binnen je bedrijf? Of organiseer je een redelijk pittige teambuilding of sportieve activiteit? Dan kun je iedereen scherp zetten met deze wonderbrandstof van Sports2.

Al voor de mediaheisa losbarstte, had Sports2, het coaching- en voedingssupplementenbedrijf van ex-Europees kampioen triatlon Rudi Stroobants, deze ketonen in het aanbod. Uiteraard gaat het niet om de duurste vorm zoals de topwielerploegen die gebruiken, maar zoals met bijna alle producten van Sports2 gaat het wel om een product met een doordachte prijs-kwaliteitverhouding, zodat het ook toegankelijk is voor de recreatieve sporter. Of zelfs de niet-sporter, want het is ook een product dat zeer goed helpt om af te vallen.

Sports2 helpt bedrijven beter te presteren

Sports2 levert overigens geregeld aan bedrijven of organisaties, zoals het Belgische leger, bedrijven in de Antwerpse haven of zelfs hydratiedranken voor Tomorrowland.

Ketonen als relatiegeschenk

Heb je veel sportievelingen in je teams of bij je klanten, dan kunnen ketonen een origineel en gewaardeerd relatiegeschenk zijn. Hiermee toon je echt dat je weet wat een sportsminded relatie nodig heeft.

Volumekorting op ketonen via CORPORATEPLANNER.be

De productinformatie over ketonen vind je hier. De stukprijs is 68 euro voor een pot waarmee je ongeveer een maand verder kunt. Je kunt rechtstreeks bestellen tot 5 dozen.

Wil je meer ketonen afnemen? Dan kun je een volumekorting vragen via het formulier van CORPORATEPLANNER.be. Dit is geen aankoopverplichting, we melden je dan gewoon de toegestane korting, waarna je kunt beslissen op het aanbod in te gaan.

Graag vraag ik een mogelijke volumekorting aan voor een bestelling ketonen voor mijn bedrijf:


Delen

Direct contact

Sports2

Rudi Stroobants
+32 (0)475 32 87 61
info@sports2.be
www.sports2.be
sports2.blog