Je personeels- of eindejaarsfeest met Perfect+ | C/A Planner

Je personeels- of eindejaarsfeest met Perfect+

Het team van Perfect+ kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in eventorganisatie en tooit je personeelsfeest in Venetiaanse maskers, cowboylaarzen of superheldenkomstuums op passende locaties overal in België.

Een geslaagd personeelsfeest start bij een origineel idee. Precies daar is Perfect+ sterk in. Ga je dit jaar voor 'Carnivale di Venezia', een 'Hollywood Night', 'Roaring Twenties', 'Country and Western', 'Angels and Demons' of wil je een 'Superhero' zijn? Allemaal unieke thema-avonden, ontsproten aan het Perfect+ brein. Je brieft hen en zij werken een uniek concept voor je uit.

De perfecte locatie voor elk personeelsfeest

De zoektocht naar een geschikte zaal en/of een toptraiteur is tijdrovend. Maar dat kun je gerust aan Perfect+ overlaten. Met 25 jaar ervaring weet het ervaren team precies waar te kijken en bij wie aan te kloppen. En dat over heel België.

Perfect+ matcht de perfecte locatie met heerlijke catering, unieke decoratie en originele animatie. Een op maat gecreëerd personeels- of eindejaarsfeest waar nog jaren over nagepraat wordt, daarvoor ben je bij Perfect+ aan het juiste adres.


Delen

Direct contact

Perfect+ Event Productions

John Verstuyft
Nick Van Assche
+32 50 34 76 08
events@perfectplus.be
www.perfectplusevents.com