Perfect+ | C/A Planner

Perfect+ Event Productions

Je partner voor teambuildings en corporate events

Teambuilding en fun, bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen, meetings en incentives: Perfect+ verzorgt alles tot in de puntjes.

Unieke teambuildingprogramma's

Dé uitdaging? Een teambuilding organiseren waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. De oplossing? Programma's waarbij meer wordt aangesproken dan louter het fysische. Overleg, strategisch inzicht, inleving, creativiteit en gebruik van nieuwe technologieën zijn hierbij onmisbaar.

Dé specialist? Perfect+. Met hun eigen unieke programma's beleven alle deelnemers een onvergetelijk momentum. Want teambuildings zijn geen vrijblijvende verplichting, maar een investering in menselijk kapitaal.

Evenementenbureau met 25 jaar ervaring

Scoren met een klantenevent, personeelsfeest, incentive of meeting? Natuurlijk. Een tot in de puntjes perfect georganiseerd en uniek bedrijfsevenement in het juiste kader en de gepaste sfeer laat altijd een spraakmakende indruk na. Perfect+ is hét bureau met 25 jaar ervaring dat je hierbij met plezier helpt. Reken op de professionele aanpak van een enthousiast team. Het enige wat je nog hoeft te doen is stressloos genieten van het event.

Reken op de professionele aanpak van een enthousiast team.

Delen


Meer inspirerende tips

Beleving, meeslepende spanning, plezier.

lees meer

Een brandend actueel concept van Perfect+.

lees meer

Een interactief teamevent in het kader van Train World.

lees meer

Doorkruis het stadscentrum voor interactieve opdrachten.

lees meer

Het team van Perfect+ kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in eventorganisatie en tooit je personeelsfeest in Venetiaanse maskers, cowboylaarzen of superheldenkomstuums op passende locaties overal in België.

lees meer

Perfect+ is actief in de hoofdstad Brussel, maar evengoed in het groene Vlaams-Brabant of op soms onbekende (en bijgevolg onbeminde) locaties in Waals-Brabant.

lees meer

Daar sta je dan ... met je team, een aktentas vol materialen en een 4G-tablet.

lees meer

Direct contact

Perfect+ Event Productions

John Verstuyft
Nick Van Assche
+32 50 34 76 08
events@perfectplus.be
www.perfectplusevents.com